Milyen a jó Iskolatáska? Mire figyeljünk?
Ősszel iskolába megy a kisfiam, az iskolatáskát várja a legjobban, nagyon szeretné már megkapni…
Milyet válasszunk? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Kinek mi vált be.
Olvastam már sok véleményt, de igazából nem nagyon jutottam előre.
Úgy néz ki a cuccokat mindennap cipelni kell sajnos, nem hagyhatjuk bent. Tömegközlekedéssel járunk legtöbbször, séta kb. 10 perc.
Minden nap kell vinni a táskát akkor olyat kell nézni amiben bőven lehet pakolni. Lehetőleg vízhatlan fakkok legyenek benne.
Budmil táskák szuperek.
Ne 4 évre tervezz, 2 év és cserélitek majd mert nagyfiúsabb/lányosabb kell majd.
Kislányomnak merev falú Budmil táskája van, nagyon bevált mindenszempontból, szeretjük.
Két éve használja,a hozzá való tolltartóval, tornazsákkal, de semmi baja
Vannak azok a direkt elsősöknek való gerinckímélő táskák. Nos, ha minden nap mindent vinni kell a gyereknek, akkor nem a legjobb választás. Nekünk elsőben bele se fért minden, annyi könyv füzet van. Nyelvi tagozat miatt plussz kettővel több könyv füzet kellett.
A másik, hogy a gyerek el sem bírta. 22 kg-os gyerek és a 7 kg-s táska esete.Nálunk csak hétfőn és pénteken kellett vinni mindent. Mi két héten belül gurulós táskára váltottunk. Nagyobb és cipelni se kell.
Megvárnám a táskavásárlással, mire tudom, hogy mit kell belepakolni, mert ezek olyan 20 ezres tételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!