Nyári szünetben hogyan oldjátok meg a kiskorú gyermek felügyeletét?
Most akkor nem értem mi a kérdés. Ha tábor és bébiszitter nem jön szóba a pénz miatt, akkor csak az óvoda ügyelet, vagy nagymama jön szóba amellett, h te felmondasz. A nyári szünet 2 hónap, nem biztos h ennyi időre megéri, de te tudod.
Ekkora gyerekeknek egyébként már nem az a legjobb h 0-24-ben az anyjukkal legyenek, ahhoz már nagyok, annál azért már többre vágynak, élményekre, hasonló korú gyereke társaságára van szükségük stb.
Akkor ide másolom amit az előző ugyanilyen kérdésre írtam:
Nagyobb városokban van felügyelet a kijelölt gyűjtő iskolákban, nálunk is fel szokták mérni a suliban, hogy ki igényli. Sok mindenre ne számíts, ez csak felügyelet különösebb program nélkül. Arra jó, hogy vigyáznak a gyerekre és tudsz dolgozni. Viszont ha jól tudom, ezt csak 10000 fő feletti településeken kötelező szervezni, sőt mára lehet már ott sem, érdeklődj a suliban vagy az önkormányzatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!