Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nyári szünetben hogyan oldjáto...

Nyári szünetben hogyan oldjátok meg a kiskorú gyermek felügyeletét?

Figyelt kérdés
Nekem van egy óvodás és egy elsős gyermekem. Legszívesebben velük lennék a nyári szünetben. Olyan hamar felnőnek aztán már 10 év felett már nem kötödnek a szülőkhöz annyira. Gondolkodtam rajta, hogy fizetés nélküli szabadságra mennék. Bár lehet ezt nem engedik a cégnél. Tanácstalan vagyok mit csináljak.
2022. ápr. 23. 13:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

Most akkor nem értem mi a kérdés. Ha tábor és bébiszitter nem jön szóba a pénz miatt, akkor csak az óvoda ügyelet, vagy nagymama jön szóba amellett, h te felmondasz. A nyári szünet 2 hónap, nem biztos h ennyi időre megéri, de te tudod.

Ekkora gyerekeknek egyébként már nem az a legjobb h 0-24-ben az anyjukkal legyenek, ahhoz már nagyok, annál azért már többre vágynak, élményekre, hasonló korú gyereke társaságára van szükségük stb.

2022. ápr. 24. 11:01
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. Csak elgondolkodtam ezen. És kíváncsi voltam másnak mi a véleménye erről.
2022. ápr. 24. 11:40
 23/25 anonim ***** válasza:
74%
A lányom 16 éves, és még most is rengeteg időt töltünk együtt, programokat csinálunk, sportolunk együtt, sütünk, csinálunk csajos napokat. Keress normális munkát, ott szabadság is jár, a férjednek is jár pár hét szabadság nyáron, a többit meg táborokkal, ügyelettel meg tudod oldani.
2022. ápr. 24. 16:18
 24/25 A kérdező kommentje:
Én azon vagyok, hogy keressek másik munkát. De ezen a környéken nem egyszerű
2022. ápr. 24. 17:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ide másolom amit az előző ugyanilyen kérdésre írtam:

Nagyobb városokban van felügyelet a kijelölt gyűjtő iskolákban, nálunk is fel szokták mérni a suliban, hogy ki igényli. Sok mindenre ne számíts, ez csak felügyelet különösebb program nélkül. Arra jó, hogy vigyáznak a gyerekre és tudsz dolgozni. Viszont ha jól tudom, ezt csak 10000 fő feletti településeken kötelező szervezni, sőt mára lehet már ott sem, érdeklődj a suliban vagy az önkormányzatnál.

2022. ápr. 24. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!