Nyári szünetben hogyan oldjátok meg a kiskorú gyermek felügyeletét?
Figyelt kérdés
Nekem van egy óvodás és egy elsős gyermekem. Legszívesebben velük lennék a nyári szünetben. Olyan hamar felnőnek aztán már 10 év felett már nem kötödnek a szülőkhöz annyira. Gondolkodtam rajta, hogy fizetés nélküli szabadságra mennék. Bár lehet ezt nem engedik a cégnél. Tanácstalan vagyok mit csináljak.2022. ápr. 23. 13:30
11/25 A kérdező kommentje:
Az én párom hajnal ötre jár dolgozni és három körül ér haza délután. Táborra meg bébi sziterre nem fogunk költeni,mert a fizetésem elég kevés. Akkor inkább én vigyázok rájuk.
2022. ápr. 23. 19:48
12/25 A kérdező kommentje:
Meg amíg kicsik szeretnék velük lenni. Amikor nincs suli meg ovi.
2022. ápr. 23. 19:50
13/25 anonim válasza:
Ha a tábor meg a bébiszitter nem fér bele, akkor az belefog, hogy nem lesz fizetésed? Ráadásul ha nem engedélyezik a fizu nélkülit, akkor fel kell mondanod, így még a tb-det is fizetheted.
14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés a fizetésem 100 ezer Ft alatt keresek nettóban, 8 órában. Nem a pénz miatt kezdtem el dolgozni elsősorban.
2022. ápr. 23. 20:18
15/25 anonim válasza:
Ha nem a pénz miatt, akkor hagyd ott és legyél a gyerekeiddel ha szeretnél. Ha nem tudod akkor viszont nincs nagyon más lehetőséged. Egyébként a nagyobb gyerekeknek a tábor óriási élmény..
16/25 anonim válasza:
Ha nem a pénz miatt dolgozol akkor hobbibol felesleges akkor tényleg jobb ha a gyerekekkel vagy.
Off leszek, de 8 oraban 100 ezertol mar a szakkepzettseget nem igenylo minimalber is tobb, plusz a 2 gyerekre jaro adokedvezmeny. Szoval valami nem klappol.
17/25 A kérdező kommentje:
Férjem veszi igénybe a az adókedvezményt. És ez a közfoglalkoztatott bér. Sajnos.
2022. ápr. 23. 20:53
18/25 anonim válasza:
Ez az egy hatalmas pozitívuma van annak, hogyha pedagógus az ember. Minden szünetben a gyerekeivel lehet.
(csak a legtöbben elfelejtik, mert azzal vannak elfoglalva, hogy nem tudnak előszezonban olcsón menni nyaralni...)
19/25 anonim válasza:
Hát ha anyagilag belefér, hogy ne dolgozz, akkor maradj otthon. De gondolom a gyerekekkel is otthon voltál évekig, majd írtad, hogy év elejéig nem dolgoztál, most meg közfoglalkoztatott vagy, és még azt is ott akarod hagyni. Kimarad 8-10 év munka, aztán mikor nagyobbak lesznek a gyerekek, te meg idősebb, 10 év lyukkal az önéletrajzodba, akkor nem lesz könnyű visszatérni a munka világába. Szegény férjed meg minden nap 4-kor kel, hogy eltartson benneteket.
20/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom ott hagyni a munkát. Csak gondolkodom, hogyan lenne jó. A gyerekek 5 év múlva már nem feltétlen az anyukkal akarnak lenni. Kezdik majd bontogatni a szárnyaikat.
Nem kell elítélni hiszen nem is ismertek.
2022. ápr. 24. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!