Már megint mi ez a lehetséges sztrájk 16. és 17.-én?
Március 16-tól folyamatos sztrájk kezdődik - már ahol csatlakoznak hozzá.
Példák:
Fiam egyházi általános iskolába jár. Egyáltalán nem lesz sztrájk.
Lányom önkorm. óvodába jár. Csak 1 napig (márc.16.) lesz sztrájk. Aznap nagyszülőknél lesz, szóval ő csak jól jár vele. :-)
Szerintem olyan iskola/óvoda nemigen lesz, ahol a rövid munkahét (márc.16-18.) után is tartani fog a sztrájk.
Nálatok ez már konkrét és kaptatok rendes tájékoztatást?
Kaptunk egy e-mail-t, amiben mint egy lehetséges dologként írja le az osztályfőnök, de semmi konkrétum nincs benne. Péntek van, hétfő, kedd szünet, intézkedni ma lehetne, de így most fogalmam sincs mire készüljünk, hogy szerdán/csütörtökön mi lesz.
#1 vagyok.
Igen, már szerdán reggel tudtuk a óvodát. Az iskola meg már korábban megírta, hogy a hosszú hétvége utáni első tanítási nap márc.16. Ez egyértelmű. Egyébként ők nem tartották meg azt a kétórás figyelm. sztrájkot sem, ami pár hete volt.
Ne izgasd magad rajta!
Ha állami iskola, akkor holtbiztos, hogy ügyeletet (gyermekfelügyeletet) kötelesek biztosítani. #1 válaszoló vagyok, az óvodában is csak kérés volt, hogy aki meg tudja oldani, ne vigye a gyereket. Mint más esetekben, pl. nyári szünetben vagy amikor szombaton dolgozunk le egy munkanapot. És kértek is visszajelzést, hogy visszük-e a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!