Kedves szülő társaim, ti mit tennétek a helyemben? Tab-iak ( kis város Somogy megyében) vagyunk és ott ugye egy általános iskola van vagyis van egy katolikus is de oda nem akarom járatni a másodikos fiam. lent folytatom
Szerintem is túlfújod ezt a lufit, kérdező!
SEmmi baja nem lesz a katolikus iskolában!
Igazatok lehet, ezt a tanévet még biztosan végigcsináljuk a jelenlegi iskolában, utána vagy a katolikus lesz, vagy a költözés. Én nem költöznék, nekem semmi bajom nincs az egyházi iskolával, de ezt a pár hónapot még maradunk az fix.
Köszönöm a segítséget és tippeket mindenkinek!
Nem vinném el alsó tagozatban sehová. Más iskola sem jobb, nincs akkora minőségi különbség.
Ha valóban nagyon tehetséges, ott lesznek a 4 és 6 osztályos gimik neki.
Az a szülő dolga, hogy akkor is motiválja a gyereket, ha a többiek gyengék mellette. Anno a lányomékhoz került így egy kisfiú, hogy a szülő szerint túl jó volt a falusi iskolába, áthozták. Egy hónapig tartott a lelkesedése, mert megunta, hogy itt nem különleges, nem kis kedvenc, mert semmivel sem jobb a többieknál. Addig élvezte, ott feladta, és negyedikre az utolsók közt volt az eredménye.
Szóval ha arra nem vagytok képesek, hogy megtanítsátok, most hogyan kezelje a helyzetet, nem biztos, hogy más helyzetben normálisan mellette tudtok állni.
Nagyon sok helyen az egyházi iskola létrehozása volt a "menekülő útvonal", mert a szocializálatlan gyerekeket nem lehet kipakolni az "állami" iskolákból.
Tehát ha jobb oktatást kívánsz a gyerekednek, akkor meg kell alkudnod azzal, hogy egyháziba viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!