Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hozzá lehet szoktatni egy...

Hozzá lehet szoktatni egy gyereket hogy a tanárnok ordibáljanak vele?

Figyelt kérdés

A kislányom 2- osztályos, és elég csendes tipus, de ha egy feladatot fel ad a tanár nekik és nem csak az én kislányom hanem minden gyerekkel, és nem jól csinálják a feladatot csak úgy a semmiből elkezd ordibálni velük..

A kislányommal amikor itthon gyakorlunk látom hogy bizonytalan, izzad a kis keze, tördeli az ujjait, és mondja a jó megfejtést, de amikor rá nézek mindig mondja hogy” jaj nem anya” próbálok sokat beszélgetni vele, és voltam a pscihologusnál is de ő azt mondta , hogy meg kell szokja hogy ordibálnak a tanárok vele!

Nem tudom hogy ez tényleg így van? Vagy ez elfogadhatatlan, mint egy tanàrtól mint egy pschiológustól..

2022. jan. 19. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem biztos, hogy ordibál a tanár. Lehet, hogy egy gyereknek az is annak hat, ha felemeli a hangját.

10. Páros lábbal beleszállni a tanárba, elég gáz primitív gondolkodás és hozzáállás. Válts iskolát ha úgy tetszik, de mindenhol lesznek problémák. Vegyék már észre a szülők, hogy a kis Buddhájuk csak egy sok közül. Ha meg nem tetszik tanítsd otthon te magad.

2022. jan. 19. 14:05
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos sokat ordibálnak velük, és nem lehet mit tenni. Pszichológushoz én nem mennék, kb. ennyit tudnak. Ha másikhoz viszed, az meg majd közli veled, hogy mindennek te vagy az oka. Én is vittem a gyereket, semmi bajom nem volt vele, amíg iskolába nem került. Onnantól meg én voltam a rossz. Még véletlenül sem az iskola, ahol eltölti a napjának a 75 %-át.

Sajnos nekem mindkét gyerekem eléggé megsínylette az alsót. Iskolában szóltunk, nem történt semmi, csak a gyerek volt a hibás. Váltottunk, azóta jobb.

2022. jan. 19. 14:06
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Ezt komolyan egy pszichológus mondta? Egyébként igen, meg lehet szokni, sőt még természetesnek is veheti, hogy ő csak ezt érdemli, így működnek a bántalmazások is. De nem normális egy gyerekkel ordibálni, csak sajnos sok az idegbeteg tanár. Egy csendesebb típust meg rögtön kiszúrnak.
2022. jan. 19. 14:25
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen van jó pár szülő akit kérdeztem, és ők is panaszkodtak már de nem mer senki szólni mert félnek hogy a gyerekekkel még jobban fogják ezt csinálni.. a pszichológus meg ismeri a tanárokat, és el volt ájulva hogy én hogy mondhatok ilyen rájuk..

Pedig a gyerekem nem az a hazudós tipus, sőt itthon ha valami rosszat csinál oda jön és elmondja.. azt is amit iskolába csinál. Vagy mi történt. Van egy kislány az osztályban ő még durvább eset, ha csak meg emelik a hangjukat egyből sír..

2022. jan. 19. 14:36
 15/22 anonim ***** válasza:
19%

Pedig az életben sokszor megemelik a hangjukat mások is, nem csak a tanárok.

Az meg, hogy egy gyerek rögtön sír, nem normális dolog.

2022. jan. 19. 14:51
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 11#

Primitív mert jelezném ha a gyerekemnek problémája van?

Neked gondolom fogalmad sincs milyen mikor egy tanár egyszerűen nem kedvel anélkül, hogy okot adtál volna rá. Szimplán első nap közli veled, hogy ha fejre állsz se leszel neki szimpatikus, és itt ezzel a lendülettel el is ástad magad nála. Milyen az mikor már testi tüneteket produkálsz, mert már attól rosszul vagy ha aznap órád lesz vele.. Amiért folyamatosan megaláz mindenki előtt, amikor folyamatosan keresi a lehetőséget,hogy beléd kössön és beléd rúgjon.

Én igen. Pontosan tudom miyen ez, mert 3 évig átéltem.

Szóval a primitív nem én vagyok, hanem az olyan tanár aki ok nélkül bánt egy gyereket, és képtelen profi módjára viselkedni..

2022. jan. 19. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sem olyan egyszerű ám, hogy tanítsd te otthon. Ha tudnád, 11-es nem írnál ilyeneket.
2022. jan. 19. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg, hogy egy gyerek rögtön sír, nem normális dolog."

Tudod, nem minden gyerek egyforma. Van aki megvonja a vállát, van aki elsírja magát, van aki meg visszabeszél.

Az én fiamnak is van ordibálós tanára. És tudtuk, hogy ilyen, még mielőtt tanította volna a gyerekeket, már híre van. Többször járt az igazgatóiban a tanárnő, és persze mindig meg van sértődve, hogy más a hibás. A fiam szokta mondani, hogy rettenetesen félnek tőle, senki meg sem mer pisszenni az óráján, de ha pl. valaki ásít, már ordít:

-Mi van, ennyire unalmasnak találod az órámat?!

A fiam nem sír, és tisztában van vele, hogy a tanárnőnek nem velük van baja, hanem valami más a gond. Ennek ellenére eléggé utál bejárni az órájára. Bár ő már ötödikes. De el tudom képzelni, hogy egy érzékenyebb kislány elsírja magát az ilyeneken, főleg alsóban. Szóval nem biztos, hogy mindig a gyerek a hibás.

Én azt látom, hogy hiába is tanulja a törit a gyerek, egyszerűen nem megy a fejébe, mert fél a tanártól. Egyébként meg a törit ilyenkor még imádni szokták, mert ötödikben olyan kis mese az egész. Eléggé elszomorít, hogy ennyire utálja az egészet. Egyébként négyes nála, de nagyon sokat tanul érte.

2022. jan. 19. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:
16%

17. Pontosan tudom miről beszélek!

Egyrészt én tanítottam meg olvasni 4 éves korára, mert nagyon érdekelték a betűk.

Másrészt. Asztmás volt és nagyon sokat volt beteg. Sokszor hetekig nem járt iskolába. Én tanítottam otthon az angoltól kezdve a matekon át a magyarig, minden tantárgyból. Sosem volt lemaradása. Szóval aki nagyon okoskodik és nem tetszik a tanár mert mert olyan jegyet mert adni, amit a szakmai tudása alapján jónak látott, tanítsa gyerekét ahogy akarja.

2022. jan. 19. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

8

Ja, van mindenféle, de ez nem azt jelenti, hogy el is kell tűrni őket, mert bár teljesen alkalmatlanok, hogy emberek között dolgozzanak, de "magasabb rangjuk van" Lásd: Szamosközi-botrány.

2022. jan. 23. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!