Hozzá lehet szoktatni egy gyereket hogy a tanárnok
ordibáljanak vele?
Figyelt kérdés
A kislányom 2- osztályos, és elég csendes tipus, de ha egy feladatot fel ad a tanár nekik és nem csak az én kislányom hanem minden gyerekkel, és nem jól csinálják a feladatot csak úgy a semmiből elkezd ordibálni velük..
A kislányommal amikor itthon gyakorlunk látom hogy bizonytalan, izzad a kis keze, tördeli az ujjait, és mondja a jó megfejtést, de amikor rá nézek mindig mondja hogy” jaj nem anya” próbálok sokat beszélgetni vele, és voltam a pscihologusnál is de ő azt mondta , hogy meg kell szokja hogy ordibálnak a tanárok vele!
Nem tudom hogy ez tényleg így van? Vagy ez elfogadhatatlan, mint egy tanàrtól mint egy pschiológustól..
Jobb ha most megszokja. Később, a felsőoktatásban, a gyakorlati, majd melóhelyen még K.anyázni is fogják. És akkor még a bunkó pasikról ne is beszéljünk.
2022. jan. 19. 12:30
2/22 anonim válasza:
Hozzaszoktatni lehet, csak èrdemes-e?
A pszcihològust ès az iskolàt is levàltanàm.
2022. jan. 19. 12:35
3/22 anonim válasza:
váltsatok pszichológust, iskolát. nem, nem szokja meg. nem az a normális, hogy ordítanak vele. első, te hova jártál felsőoktatásba, hogy "k.anyáztak"? én ilyet érdekes módon soha nem tapasztaltam a felsőoktatásban töltött 8 évem alatt.
2022. jan. 19. 12:35
4/22 anonim válasza:
Elso valaszolo: sehol sem kell elturni az ordibalast, a nem melto banasmodot. Es most van a lehetoseg megtanitani a kislanyt, ha ilyen helyzet van, ki lehet lepni (es nem azt jelenti, hogy barmilyen kis problemanal ki kell lepni a helyzetbol)
2022. jan. 19. 12:36
5/22 anonim válasza:
3.-ra.
SZIEÁOTK
RF
2022. jan. 19. 12:38
6/22 anonim válasza:
Nem, ezt nem kell elfogadni, a pszichológust sem értem, hogy ezt hogy gondolta. Az ordibálás nem fér bele, nem is megengedhető, pláne ilyen kicsikkel, főleg ilyenekért, hogy nem jól csináltak meg egy feladatot.
Szerintem próbálj beszélni a többi szülővel, hogy ők is érzékelik-e ezt a problémát, és beszéljetek közösen az igazgatóval.
2022. jan. 19. 12:38
7/22 anonim válasza:
Azért ez nem szokványos, hogy egy tanár ordibáljon. Elég sok tanára volt már a gyerekeimnek, egyik sem ordibált. Ha nem a lányod túlozza el, hanem te is ezt tapasztaltad pl. online oktatásnál vagy más is panaszkodott, biztos osztályváltáson gondolkodnék. Lehet viszont "csak" túlérzékeny a hangosabb beszédre...? (pl. azt is kritikának vagy ijesztőnek látja, ha a tanár nógatja őket, hogy "Siessetek" vagy "ennek már mennie kellene, mert tanultuk"-ot mondd bele a ceruzasustorgásba - persze csak képzelem) akkor máshol sem lenne jobb a helyzet.
2022. jan. 19. 12:40
8/22 anonim válasza:
1. vagyok.
Van olyan felsőoktatási tanár, aki előadáson lócsontot dobál a diákok közé, ha olyanja van.
NEM VICC!
2022. jan. 19. 12:45
9/22 anonim válasza:
8, és ti, felnőtt ember létetekre ezt eltűrtétek? Mert egy gyerek oké, hogy még nem tud úgy kiállni magáért, nade a felsőoktatásba elvileg felnőttek járnak.
2022. jan. 19. 12:48
10/22 anonim válasza:
Én nem akarom elhinni, hogy van pszichomókus aki azt mondta, hogy egy gyereknek meg kell szoknia a kiabálást, pláne egy tanártól.
Én páros lábbal szállnék bele a tanárba, kezdve ott, hogy az igazgatónál kezdek. Amennyiben nem változik semmi, a gyereket kivenném az iskolából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!