Pozitív a covid tesztem, beteg is vagyok, az oltott gyerekeim és a férjem így járhatnak iskolába, dolgozni? Mondjuk ha a gyorstesztjük negatív? Csak nekem fura ez?
Nálunk nem viszik/ hozzák hál Istennek és a családtagok sem mennek dolgozni sem.
Még az elején volt ilyen
Megyei gócpont lettünk, azóta a környékennagyo komolyan veszik.
( sok fiatal(abb) haláleset is volt)
Sőt
Most a lányom ovistársának az anyja csak tesztre vár
Màr nem hozták oviba a gyereket.. addig sem míg kiderül
#16: Nálunk tegnap este jelezte az ofő, hogy a 36 fős osztályból egynek pozitív lett a tesztje, ezért kérik, hogy az oltatlanok ne menjenek. Az oszályfőnök igazolja le (gimnázium).
Hibrid oktatás nincs, a tankerület tiltja (!!!). Egy nap telt el, de csak osztálytársra számíthat igazán a gyerek, holott nem az ő dolguk lenne ezt rendezni.
Elvileg nem lenne kötelező itthon maradnia, de így döntöttünk. Gyerek valószínűleg átvészelné (ahogy eddig is, már 2 éve), de van itthon egy 88 éves nagymama, akit - bár oltva van - féltünk. Az ő kedvéért marad itthon, meg persze talán így megússza ezzel a héttel, ha közben megint kidőlne valaki a suliban (netán többen is), akkor velük szemben már nem számít majd kontaktszemélynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!