Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Felsős gyermeked soknak...

Felsős gyermeked soknak tartja a tanulnivalót vagy ideális a mennyiség számára?

Figyelt kérdés

Az én gyerekem ötödikes és állandóan azzal küzd hogy túl sok amit feladnak tanulni.

Meg persze semmi kedve hozzá...

2021. dec. 5. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Bocs, elküldte. Szóval: olyan hiperszuper tankönyveink vannak, hogy csak na! Pl. töri leckét még nem tudtunk úgy megoldani, hogy a válaszok 90%-át ne a netről kellett volna levadásznunk. Csupán azért, mert a tankönyv és a munkafüzet köszönőviszonyban sincsenek egymással.
2021. dec. 6. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

11-es, igen, ezt csinálják, és nagyon bosszantó. De ez üzlet, mert vedd meg a tanári kézikönyvet, és abban benne vannak a válaszok. Kár, hogy a tanárok belemennek ebbe. Én nem adnám fel otthonra, vagy más kérdéseket tennék fel nekik.

Ha nem olyan rossz tanuló, majd belejön. Az ötödik év átmenet az alsóból. A lányom folyamatosan nyavalygott, hogy milyen sok, még hármasai is voltak. Tavaly volt 7.-es, 4,6 volt az átlaga. Amúgy van akinek könnyebb a matek, van akinek a magyar. A fiam nagyon nehezen tanulja a humán tárgyakat, most ő is 5.-es, és a törivel eszméletlenül szenvedünk, nagyon sokat tanultunk rá, és mégis hármasokat kap. Pedig ez még csak mese. Kicsit én is félek, hogy mi lesz majd ha a világháborúkat kell tanulnia. Majd beérik, vagy ha nem, nem érdekel. Majd nem ilyen irányba megy tovább. Matek 5. A lányommal meg pont fordítva volt.

2021. dec. 6. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11. azok a csodás állami töri tankönyvek? Elárulom, az összes töritanár utálja őket. Van persze normális is, csak azt meg tilos megrendelni, mert állam bácsi szándékosan nem akkreditálja. Jobb helyeken megveszi a szülők az ingyen járó használhatatlan állami helyett. Sajnos ezt nem merik mindenhol megcsinálni, mert elég egy "jószándékú" szülő, aki felnyomja az iskolát, hogy márpedig ő nem fizet és a tanár üti meg a bokáját.
2021. dec. 8. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok. Igen, az az ominózus töri könyv. A mi tanáruk is utálja. Mi sem vagyunk oda érte...
2021. dec. 10. 07:13
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

A töri könyvekről annyit, hogy én 10. osztályban mindig szenvedtem a munkafüzettel, mert abban volt óráról-órára házi. Volt amikor 11.es párom segített, megcsináltuk a feladatot. És még úgy is rossz lett :/

A tanár mindig annyit mondott, hogy "túlbonyolítjuk" a feladatokat...

2021. dec. 10. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!