Kinai-magyar iskolaval kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
Elsősként indulna az éppen 6 éves, kifejezetten értelmes lanyom.
Kepernyomentesek vagyunk, de az orarend szerint úgy látom h az náluk is csak később lesz erdekes.
Ha van konkrétan a 15.keruleti KiMa sulirol pár gondolatot, kifejezetten örülnék.
Köszi előre is, Anita
Látod kérdező
Akkor mégis csak jobb volt az iskolával beszélni,és nem kütyüznek a kicsik.
Amúgy oda viszed majd lányodat?
Jól átvertek téged mert az elsős matek megy tableten is.
Heti 1x azon tanulnak.
21... én oda viszem ahová szeretné..
Én bízom a szív választásban:)
A nyílt napok sokat segítenek majd ebben.
22... az igazgató biztosan ferre akart vezetni :) tiszta banya kinézetre is :)
"Matek megy tableten is" ez az én olvasatomban annyit tesz, hogy nem csak tableten, és amit meg az igazgató mondott, hogy nem hátrány, azt úgy veszem h ha tabletet is adnának a kezébe, valsz nem szoftveres bajokat kell majd megjavitania rajta, hanem könnyen tanulható eszközként fogják azt hasznalni
S olyan jó volna ha személyeskedés, furkalodas nélkül lehetne gondolatot cserélni. Komolyan nem értem néha, mi van veletek, emberek?!
Egyszeru kérdés volt, de... 22... neked is köszi a választ:)
Pacsi mindenkinek
Gyereknek nyílt napon biztos tetszene suli,mert érdekes lenne stb .
Ha nem vagy körzetükbe tartozó akkor nem biztos hogy felveszik egyáltalán gyerekedet,ha ez amúgy egy jó és felkapott iskola .
Ha meg alapítványi fizetős akkor viszont jól meg kell gondolni tudjátok e fizetni majd tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!