Egyetértesz a gyerekek iskolai maszkhordatásával?
#18 Nálunk Covid előtt sem kellett orvoshoz vinni. Van a szülői megítélés. Felhívtam az orvost, hogy beteg a gyerek. Elmondtam a tüneteket, megbeszéltük, ha rosszabbodik vagy nem múlik el, akkor megnézi.
Sosem kellett az első köhintés után orvoshoz rohanni.
Ugyanígy tettem az elmúlt hetekben. Annyi a változás, hogy amikor már tünetmentes +2 napot még otthon kell maradnia.
Szóval nem, nem csak az orvos dönt a teszt mellett és nem kötelező tesztelni.
Érdekes, hogy nálunk emiatt nincs is Covidos és vígan járnak suliba. (Nem vidék, kb. 800 fő alsós jár a suliba).
Így is lehet, csak akarni kell.
#23 Nagyon jól beszélsz! Köszönöm szavaidat!
Az embereknek el kéne már gondolkozni azon, hogy ez a "vírus" most már örökre itt marad! Ezt lehetetlen eltüntetni.
Ebből kifolyólag kérdezem, hogy meddig akarnak emiatt FÉLELEM-ben élni, és maszkot hordani/hordatni, (főleg a gyerekekkel, akik végképp nem tehetnek róla!!! és nem bűnözők!!! ahogy mi sem!!!) oltakozni? Talán az életük végéig ezt akarják csinálni???
Ezt kellene már felfogni!!!
Ki kell kapcsolni azt a q.rva tv-t, meg rádiót, nem hallgatni a szennyet, meg a hazugságot, ami azokból folyik!
Nem.
Gátolja a szabad légzést oxigénáranlást, a saját kilélegzett levegőjüket szívják vissza
2. Tavaly egy sima taknyozásos náthátol se védett meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!