Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 18-19 éves ,,gyereknek” a...

18-19 éves ,,gyereknek” a szüleinek miért kell még mindig szülői értekezletre járnia?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves fiam, aki most végzős. Lehet sok szülőtársam megfog ezért követni, de én utoljára középiskola elején voltam szülőin, mégpedig azért mert úgy gondoltam már akkor, hogy a fiam elég nagy ahhoz, hogy maga intézze a sulis dolgait, ha esetleg segítség kell, akkor szól nekem.

Az egyik nap azzal állított, haza, hogy hétfőn szülői is azt kérte az ofő, hogy mindenképp legyenek ott a szülők, mert fontos dolgokról lesz szó.

A fontos dolgok a következők voltak:

-Milyen tánc legyen a szalagavatón

-Ki legyen a tánc tanár

-Milyen színű öltönye legyen a fiuknak

-Milyen fajta nyakkendőjük legyen

-A lányoknak milyen ruhàjuk legyen

És amin a legjobban meglepődtem, hogy néhány szülő màr majdnem összeveszett ezen. Én kb fél óra után távoztam.

Kérdem én..

Nem arra kéne ösztönözni a felnőtt gyerekünket, hogy önállósodjon és megtanulja intézni a saját dolgait?

Nyilván én is büszke vagyok rá, meg engem is érdekel a jövője, de szerintem ez nem azon múlik, hogy milyen öltönyben fog ballagni.

Ti, hogy látjátok kedves szülőtársak?

2021. szept. 13. 18:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom megszokás. Nálunk mind a 12 évben volt félévente egy szülői értekezlet, de a leírt kérdésekről pont mi döltöttünk, nem a szülők.

Keringő.

Valaki akit az egyik osztálytársam más iskolába járó barátja ajánlott.

Fekete.

Lehetőleg csokor, de rendes is lehet.

Hosszú keringős ruha. Abroncs nélküli.

2021. szept. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!