Hogy gyozhetnem meg anyukamat?
A tortenet diohejban: kozepiskolai felveteli elott allok, es nagyon regota almom, hogy furulyamuvesz legyek. Tanulok furulyazni 8 eve, jo is vagyok benne, es nagyon szeretem, 100% biztos vagyok benne, hogy ezzel szeretnek a jovoben foglalkozni.
Ezert a Weiner Leo Zenemuveszeti Szakgimnaziumot tuztem ki magam ele celnak.
Anyukam 6. osztalyos koromig azt mondta, mindenben tamogat, majd 7. osztaly elejen kimondtam, hogy hol akarok tovabbtanulni es azota azt hajtogatja, hogy nem, mert igy nem lesz belolem semmi, es nem erdekli, hogy mit akarok, de nem mehetek szakgimnaziumba. Hiaba mondom neki, hogy ott is le kell eretsegizni, hajthatatlan. A legszornyubb az, hogy zene tagozatos altalanosba jarok, es latom, hogy a tobbi zenei palyara keszulot mennyire tamogatjak a szuleik…
A kerdesem arra vonatkozik, hogy hogyan tudnam meggyozni arrol, hogy szamomra ez a legjobb dontes? Illetve, hogy szerintetek erdemes-e beszelnem errol valakivel, peldaul egy tanarral, hogy hatha tud egy kicsit segiteni?
Nagyon szepen kerek mindenkit, hogy en irjatok, hogy ,,igaza van anyukadnak” ,,meg annyi minden valtozhat 4 ev alatt” es hasonlokat, mert megertem azt, hogy miert nem engedne, de en ezt szeretnem. Elore is koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!