Szülők vártátok már az óvodát,iskolát?
Nem, mert
-az első két hét szörnyű, míg újra átállunk az iskolai napirendre
- újra tumultus, várakozás van a fürdőszobában reggelente
- szeretek korán lefeküdni, de iskolaidőben képtelenség, mert este elő kell készíteni mindent vagy felügyelni kell, hogy elő legyen készítve
- nyáron kicsit tudtam magamra is figyelni, de szeptembertől megint mindenki nyűgje-baja engem fog megtalálni.
Igen, mert legalább nem lesz időm a saját problémáimmal foglalkozni, és ez is valami. :)
Nem várom. 5. és 8. osztályba mennek.
A fiamnak nagy lesz a váltás alsóból, felsőbe.
A lányomnak nagy lesz a hajtás a felvételire készülés miatt.
Reggel kocsival visszük őket, tehát lehet korán kelni, veszekedni, kelj már fel, öltözzél elkésünk stb. Mindenki álmos, mindenki nyűgös. Meg tudom, hogy sokak szerint nem kéne, de én szoktam segíteni a tanulásban a gyerekeknek. A lányom gimibe szeretne menni, és nem túl erős a sulija, így én fogom felkészíteni felvételire. A fiamnak is kell segíteni, legalábbis az elején, mire átáll a felsős szokásokra.
Annyiból jobb lesz, hogy nap közben legalább nyugi lesz, tudok kicsi magammal foglalkozni. Nem fogok minden nap főzni, mert a gyerekek a suliban esznek. De összességében én jobban szeretem a nyarat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!