Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők vártátok már az óvodát,...

Szülők vártátok már az óvodát,iskolát?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szavazást indítottam,de nem sikerült :p végre kis nyugi vagy dolgozhatok....Nem,mert jobban szetettem a nyarat nincs felkelés lecke,...vagy részben igen,de jó hogy itthon volt a gyerek
2021. aug. 23. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, kell a francnak a verkli. De hozzátenném, nekem alig voltak itthon a gyerekek a nyáron, fejenként 2 hét napközis tábor, 3 hét mamás nyaralás, 3 hét szabi nekem, amikor együtt voltunk, szóval tudtam tőlük dolgozni is.
2021. aug. 23. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem, mert

-az első két hét szörnyű, míg újra átállunk az iskolai napirendre

- újra tumultus, várakozás van a fürdőszobában reggelente

- szeretek korán lefeküdni, de iskolaidőben képtelenség, mert este elő kell készíteni mindent vagy felügyelni kell, hogy elő legyen készítve

- nyáron kicsit tudtam magamra is figyelni, de szeptembertől megint mindenki nyűgje-baja engem fog megtalálni.

Igen, mert legalább nem lesz időm a saját problémáimmal foglalkozni, és ez is valami. :)

2021. aug. 23. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem (5. és 7. osztály).
2021. aug. 23. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdi a legnagyobb az ovit, én nagyon nem várom. Olyan jó itthon négyesben, délután már ötösben, iszonyú fura lesz, hogy csak a 2 kicsi lesz itt.
2021. aug. 23. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Felsős lesz. Nagyon várom. Végre megint lesz napirend, nem csak a tengés-lengés a monitorok előtt. Nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is kicsit átmozgatja, dolgoztatja. Levegőn lesz, gyerekek között lesz, én is kicsit feltöltődöm.
2021. aug. 24. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon várom, én is, Ő is...7 éves, végre lesz napirend, nagyon szereti az iskolát és a barátait 😊
2021. aug. 24. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem várom, 12.es leszek
2021. aug. 24. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem várom. 5. és 8. osztályba mennek.

A fiamnak nagy lesz a váltás alsóból, felsőbe.

A lányomnak nagy lesz a hajtás a felvételire készülés miatt.

Reggel kocsival visszük őket, tehát lehet korán kelni, veszekedni, kelj már fel, öltözzél elkésünk stb. Mindenki álmos, mindenki nyűgös. Meg tudom, hogy sokak szerint nem kéne, de én szoktam segíteni a tanulásban a gyerekeknek. A lányom gimibe szeretne menni, és nem túl erős a sulija, így én fogom felkészíteni felvételire. A fiamnak is kell segíteni, legalábbis az elején, mire átáll a felsős szokásokra.

Annyiból jobb lesz, hogy nap közben legalább nyugi lesz, tudok kicsi magammal foglalkozni. Nem fogok minden nap főzni, mert a gyerekek a suliban esznek. De összességében én jobban szeretem a nyarat.

2021. aug. 25. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es arról nem is beszélve hogy sokan kocsival mentek és nagy lesz a dugó is.
2021. aug. 25. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!