Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akik nem akarjak engedni a...

Akik nem akarjak engedni a gyereket majd suliba az belegondolt ebbe ?

Figyelt kérdés
Abba h az eddigi online orak megszunnek ha offline oktatas lesz? Hogy tanul a gyerek majd ? A tanar nem fog tartani online orat mert a bent levo gyerekekkel kell dolgoznia. Es mert nem tud egyszerre ket helyen lenni. Ezt hogy oldod meg otthon? Vagy ha a suli nyit es a munkahelyed ugy dont h vege a HO-nak?
2021. ápr. 10. 08:17
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
32%
Mi szinten Bp. Az oltopontra kell menni zaras elott. Ha maradt oltas beadjak es mindig marad.
2021. ápr. 10. 09:01
 22/38 anonim ***** válasza:
77%

Eddig is rengeteg gyerek volt aki maga vagy szülő/testvér miatt karanténban volt. Teljesen jól működött már ősszel is s hibrid oktatás, az osztály nagy része a suliban volt, a maradék meg otthon Teams-én tanult pont úgy ahogy a elmúlt hónapban.

Az első két hétben én sem szeretném iskolába küldeni a gyerekeket, a megoldáson még gondolkozom.

2021. ápr. 10. 09:07
 23/38 anonim ***** válasza:
64%
Engem az sem érdekel, ha semmit nem küldenek. Minden tantárgyat meg tudok tanítani a gyerekemnek. Most is munka után és hétvégén tanítom, ezután is így fogom.
2021. ápr. 10. 09:15
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

Eddig is úgy ment már a tanév eleje óta, hogy a Krétába feltették az egész órai anyagot+leckét, a füzeteket pedig befényképezték. Úgyhogy ez alapján fogok haladni a gyerekekkel. Kegyetlen nehéz lesz, nem is tervezem év végéig, csak ameddig kicsit csitul a járvány. De ők még alsósok, értem a tanagyagot, nem tudom, egy nyolcadikos kémiát hogy magyaráznék el. :(

Az oltásról: tudom, mindenhol máshogy van, de érdemes a háziorvost időnként felhívni és érdeklődni. Mi a férjemmel mindketten harmincasok vagyunk, a héten hívtam az orvost, azt mondta, hátul vagyunk a sorban, de van Astrája, azt most sokan visszautasítják, úgyhogy ha szeretnénk, beadja. Naná, hogy szerettük volna, így megkaptuk tegnapelőtt.

2021. ápr. 10. 09:19
 25/38 anonim ***** válasza:
70%
Igen, belegondoltam. Nálunk egy kalap szar mint az online, mint a másik oktatás (megyeszékhely, elit suli). Így is, úgyis nekem kell tanulni a felsős gyerekkel, s nem szeretném veszélyeztetni se őt, se a családot. Én meg tudom oldani azt is, hogy itthon marad, s azt is hogy megtanítom arra, amire kell.
2021. ápr. 10. 09:32
 26/38 anonim ***** válasza:
69%
24, anyukám már az agyára mehet az orvosnak, elfogadta volna a kínait és az Astrat is, de az orvosa csak Pfizerrel vagy Modernával hajlandó oltatni a betegségei miatt (daganat, epilepszia, magas vérnyomás, trombózis). Így még mindig vár 69 évesként, mert az most nincs a orvosnak.
2021. ápr. 10. 09:36
 27/38 anonim ***** válasza:
77%
Másodikos a fiam, nincs most sem online óra, elküldik a feladatokat, megcsináljuk, amit kérnek visszaküldjük. Ez menne ezentúl is. A férjem 36 éves, én 40 éves leszek, egyikünk sincsen még beoltva és nem azért, mert nem szeretnénk (sokan vannak ám még így). Itthon van a 7 hónapos kislányom is, szóval én egyáltalán nem szeretném iskolába engedni a fiunkat. Egy nagy rakás kaki az online oktatás, de fontosabb az egészségünk. A mi korosztályunkat tarolja most a vírus és már sok gyerek is nagyon beteg lesz. Nem kockázatok inkább.
2021. ápr. 10. 09:58
 28/38 anonim ***** válasza:
83%

Én nem engedem a nagyobbat suliba, a kisebb betegsége miatt.. mindent hazahozhatt amit a kicsi is elkap.

Nyitott szívműtét volt, 2 hónap után jöhetett haza de nagyon gyenge még. A jegyzőnek, igazgatónak jeleztem ezt, nem megy ebben az évben a nagy suliba.

Az órákat leadják skypeon amikor óra van a suliban, úgy skypeon is. Talán jobban is érthető lesz.

2021. ápr. 10. 10:15
 29/38 anonim ***** válasza:
79%
Ha lehet hinni a híreknek nemtudom hogy gondolják ezt a 19 ei ujranyitast, ennyi halottal és beteggel. Nekem az a meglátásom hogy így is rengeteg gyerek lesz beteg. Megint nem voltak közösségbe, bekerülnek és minden nyavaját össze szednek egymástol,adom nekik a vitamint, a gyümölcsöt, de mi minden ilyen alkalommal lebetegszünk.Na és a covidot még nem is mondtam.
2021. ápr. 10. 10:45
 30/38 anonim ***** válasza:
45%
Úgy lenne célszerű ha az órát közvetitené online is, megoldható, nem kell nagy technikai háttér hozzá, persze a legtöbb iskola azt mondja majd, hogy nem lehet. Ha lenne iskolás gyerekem kérvényezném, hogy magántanuló legyen erre az 1 hónapra.
2021. ápr. 10. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!