Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ki hogyan fogja megoldani a...

Ki hogyan fogja megoldani a gyerek(ek) felügyeletét április 7-ig?

Figyelt kérdés
Én igen, de a testvérem nem tudom, mit fog csinálni hétfőtől... Szerintem legalább 1 hét haladékot kellett volna a kormánynak adnia, nem 2 napot.. Aki pl kórházban dolgozik, vagy gyárban, nem biztos, hogy van ennyi szabija hirtelen.. A gyereket meg csak nem viheti magával..
2021. márc. 4. 12:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%
Ebben a tanévben már neem lesz rendes oktatás, ha csak be nem lódul az oltás.
2021. márc. 6. 00:27
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

"Home officeban vagyunk nincs gond" sajnos a home office két gyerekkel - főleg ha azok még nem mondjuk 5-6. Osztályosok minimum - kb kivitelezhetetlen.

En mondjuk nem is tudok otthonrol dolgozni, én egyből ki leszek rúgva, a férjem próbált itthon maradni a gyerekekkel.

Dolgozni nem tudott mellettük pedig egyébként tök nyugisak.

És hogy ráadásul még ugye tanulni is kellene ...

Egy elsős gyerek biztos ott fog ülni a gép előtt hogy apa meg anya dolgozhasson. Ja hogy gépe sincs. Sebaj, most hogy ugyis egy fizetésből kell élnünk majd veszek neki egy gépet.

2021. márc. 6. 08:47
 33/37 anonim ***** válasza:
82%
Kettővel vagyok egyedülálló anyaként homeoffice-ban egy hónapja, az egyik 5-dikes kisgimis, a másik nagycsoportos. Már beletanultunk, tudják, ha meeting vagy telefon van, akkor bezárkózom. A nagy - fogjuk rá - önálló, mindenesetre odaül időben a laptop elé, utána magától összecsapja a leckéket :) Arra nehéz rávenni (sok hisztivel), hogy plsuzban gyakoroljunk azokból, amiből muszáj lenne még délután. A kicsinek is adok délelőtt "gyerekházikat", ahogy ő hívja, ilyen feladványokat, színezőket, amik 10-20 percig lekötik egy etapban, és sokszor beszélget telefonon a nagyszülőkkel, amitől azok el vannak ragadtatva. Sajnos sok mesét is néz még úgyis, hogy már mindenre időkorlátot meg jelszót raktam, hogy legalább engedélyt kérjenek előtte. És általában csak olyan kajákat eszünk, amik magukban is elfőnek és oda is égnek, ha elfelejtem. Aztán persze nyúzzák is egymást rendesen, és mindenhol kupit csinálnak, legóhalmok, díszpárnából épített akadálypályák, furcsa helyekről előkerülő gyurmák... Kert sajnos nincs, különben csak kicsapnám őket, hogy ha megvan a 10000 lépés, bejöhetnek. :) Így mindig izgulok, hogy ma se kelljen ügyeletre menni senkivel valami tornamutatvány után. De ők nagyon élvezik, csapatépítésnak sem rossz. Én meg meg fogok őrülni.
2021. márc. 6. 09:08
 34/37 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen a gimis legalább már tud valamennyire figyelni rájuk. Nálam 6 éves és 4 éves van. Nem tudkm elképzelni hogy egyedül legyenek a kertbe 5 percnél tobbet...ha más nem ott a két szomszéd kutya amik nagyobbak mint egy ló. Ha epp nem harapják meg a gyerekeket csak szimplan ugatnak egesz nap, lehetetlen tőlük kint dolgozni. A bent magamra zarom az ajtot mig a meeting megy, max akkor mukodik ha mesét néznek kozbe. Akkor talan elvannak nelkulem egy orat.
2021. márc. 6. 13:34
 35/37 anonim ***** válasza:
18%
Én úgy tudom, hogy nem lesz ügyelet sem.
2021. márc. 6. 18:52
 36/37 anonim ***** válasza:
88%
Lesz ügyelet, minden hírportál tele van ezzel a hírrel.
2021. márc. 6. 19:17
 37/37 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de amikor írtam, még nem volt.
2021. márc. 8. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!