Ki hogyan fogja megoldani a gyerek(ek) felügyeletét április 7-ig?
Kötelező ügyelet van ha nincs aki a gyerekre vigyázzon.
Nem emiatt fognak kirúgni!
Mindenhol kötelesek biztosítani.
Igazabol szerencsesek vagyunk a stabil munkánk miatt ami radasul home office. 5 hét betegség után ezen a héten ment először.
Meglehet oldani így? Igen
Érdemes így élni? Hát nem! Borzalmasan nehez és idegolo. Minden tiszteletem a több gyerekeseke és ahol meg a megélhetés se biztos!
Én egyetemista vagyok, én fogok az unokatestvérem gyerekeire vigyázni. Tavaly is én voltam velük.
Aki nem tudja megoldani, ajánlom, hogy tegyen ki hirdetést, hátha akadnának egyetemisták vagy középiskolások, akik segítenének egy kisebb összegért cserében. Én természetesen nem fogadok el semmit, hiszen családon belül teszem ezt.
Nekem speciel pont most kezdte a bölcsődét a héten, és 16.án mennék vissza dolgozni még jövőhéten lenne a beszoktatás második hete. Nem tudom mi lesz, egyelőre bölcsi zárást nem mondtak, de ha igen akkor nem tudom, kezdjek ezzel, hogy első nap 2.5 év után nem megyek???
Fogalmam sincs de ha törik ha szakad megyek dolgozni, valamit kitalálok.
15! Felajánlottam, de mivel az én lányommal problémák vannak, nem igazán lenne jó ötlet...
Annyi legalább, hogy a nagyobb városokban lesz ügyelet. (már halottam olyan kisvárost, ahol nem lesz!!)
Mi home office-ban dolgozunk ezért így oldjuk meg, +mellé idegbaj, munka mellett egy elsőst és egy harmadikast tanítani.
Aki nem tudja megoldani annak van ügyelet egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!