Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ki hogyan fogja megoldani a...

Ki hogyan fogja megoldani a gyerek(ek) felügyeletét április 7-ig?

Figyelt kérdés
Én igen, de a testvérem nem tudom, mit fog csinálni hétfőtől... Szerintem legalább 1 hét haladékot kellett volna a kormánynak adnia, nem 2 napot.. Aki pl kórházban dolgozik, vagy gyárban, nem biztos, hogy van ennyi szabija hirtelen.. A gyereket meg csak nem viheti magával..
2021. márc. 4. 12:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem lesz ügyelet .
2021. márc. 5. 06:31
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyelettel is az a baj, legalábbis nálunk tavaly így volt, hogy bevihetted a gyermeket, de az oktatásba nem kapcsolódtak be, hanem csak gyerekmegőrzés volt. Tehát suli/munka után kellett elkezdeni az aznap kiküldött feladatok megoldását.
2021. márc. 5. 08:32
 23/37 anonim ***** válasza:
67%
És nem lesz ügyelet :-( Indul a legális népirtás hála drága kormányunknak. A lényeg hogy nekik van miből malaccá hízniuk.
2021. márc. 5. 12:59
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Lehet már április 7 után munkám se lesz. A gyermekeim a legfontosabbak de ha nem lesz munkám még ételt se bírok venni nekik.
2021. márc. 5. 13:05
 25/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem lesz ügyelet :( ha kiveszem a 25 nap szabimat mi lesz nyáron??? Akkor hova tegyem a gyereket? 1 iskolás 1 ovis.
2021. márc. 5. 13:17
 26/37 anonim ***** válasza:
86%
Bölcsi lesz,ügyelet a suliban nem.
2021. márc. 5. 13:52
 27/37 anonim ***** válasza:
10%
Én Németországban lakom itt december közepétöl nem volt rendes oktatás hanem online oktatás illetve jó hosszú 2 hónapos karácsonyi szünet,utána március 1 ig online oktatás minden gyereknek .akinek nagyon kellet volt ügyelet suliban ahol ugyan úgy ott tudtak kellet lenniük az online órán.de sok gyerek maradt otthon egyedül vagy szülövel,vagy nagyszülőkel.
2021. márc. 5. 16:12
 28/37 A kérdező kommentje:
Itt Nyíregyházán nem lesz az oviban ügyelet. Ki voltak akadva a szülők..
2021. márc. 5. 18:18
 29/37 anonim ***** válasza:
91%

Az ugye meg van mindenkinek h kb minden nyitva marad, csak az iskolasok ovisok lettek hazakuldve...? Es hogy ez nem április 7ig fog tartani?

Tavaly marciusban ezt a lépést kb 5000 fo aktiv fertozottnel vezették be. Akkor se zartak be semmit csak ovit sulit. Most az aktiv eset szám 100 000....es ez aki bizonyitott....tehat aki fertozo lehet vagy 500 ezer....tavaly szeptemberig otthon ragadtunk (reszemrol akkor ki is meritettem a munkanelkuli jaradekot) most miért ígérik hogy a fenti feltételekkel máshogy lesz?

Nem véletlen nem adnak tappenzt azoknk akik most bajba jutnak. Tudják jól hogy nem átmeneti helyzet lesz ez. Minimum 4-6 hónap megint.

Boldog nőnapot anyukák. Megkaptuk hol a helyünk

2021. márc. 5. 22:13
 30/37 A kérdező kommentje:
Hm. Hát igen..
2021. márc. 5. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!