Ha valamit elvesz a tanár órán a gyerektől,mikor kell visszaadnia?
A fiamtól többször vettek már el dolgokat.Pl.vonalzót,mert leesett,másnap megint,ezért vettem még kettőt,bevitte,erre megint elvették,és több hét vagy hónap múlva adtak vissza talán kettőt belőle.Ez tavalyi eset.Illetve vették el tollát,amit sosem kaptunk vissza.
Most egy stressz labdát,amit a padba tett,és rászóltak,hogy nem nyúlhat hozzá.De mikor átrakta a padban a másik oldalra,hogy kivegye a felszerelését,azt is elkobozták.Meg még az évek folyamán pár dolgot,pl a barátjától kapott hűtőmágnest,stb...,listát tudnék írni.
Pikkelnek rá,így bármit tesz,lecsapnak rá,és nem szólhatok semmiért,mert még jobban odalépnek neki.Amúgy nagyon jó gyerek,és pont ezért vitte be a labdát,hogy nyokodja órák után,mert már ő is megoldást keres az igazságtalanságok feldolgozására.Tisztában van vele,mi miért történik,de nagyon szrul esik neki.
Van szabály,mikor kell visszaadniuk amiket elvettek?
Kedves egyes!
Nem biztos, hogy a kérdezôt kellene minősítgetni, így látatlanban. Nagyon rossz napod lehet.
Képzeld el nálunk a tanár a tüsszentésért szaktanárit adott. Valaki biztosan vissza tudja tartani ezt is, én nem. Szóval vannak ám idióta tanárok is, nem csak a gyerek lehet a hibás.
Köszönöm azoknak,akik megértették a kérdésem,és érdemben válaszoltak rá.
A tanár kb.olyan arrogáns,mint az egyes válaszoló,meg pár másik,aki azt sem tudja ki vagyok és milyen a gyerekem,de máris nekünk ugrik.
Nem tudom,az ilyen minek jön ide még jól beletaposni ilyen minősíthetetlen módon egy ártatlan gyerekbe,és az anyukájába.Meg jópár másikéba is,mert nem csak velünk szívózik a tanár...Szóval lukra futottál,de majd remélem egyszer megtanít a sors tisztelni a másik embert annyira,hogy ne ész nélkül essél neki...
Az én gyerekem jó gyerek,4-es,5-ös magatartással.A többi tanár szereti,csak az a bizonyos nem.
Ezek az -esetek másodikos,harmadikos korában történtek,illetve a labdás pár napja.
És igen,van rengeteg ilyen beteg tanár,aki a gyerekeken éli ki magát,nem kitalálom.Más dolgom is lenne.
Már ne is haragudj, de a cuccai leestek, illetve a labda a kezében volt. Nyilván nem nagy a "bűne", hiszen nem verekedett, nem káromkodott, de olyat csinált, amit nem szabad, és amiért a tanár már szólt, hogy ne tegye.
Nem azt mondom, hogy a tanár viselkedése rendben van(az hogy elveszi oké, az, hogy mit mond az nem), de nálatok sem oké teljesen az egész. Itt senki sem ártatlan és meg kellene tanulni együttműködni. Mutatott az ártatlan gyereked megbánást, bocsánatot kért és udvariasan visszakérte az óra végén az elkobzott tárgyat?
Óra végén.
Ha nem adja vissza akkor az lopásnak minősül.
Volt hogy a gci ofő elvette a haverom telóját, csörgettem vagy 20x ez után visszaadta xD
Vagy pl volt olyan hogy elvette a tanár de én "elloptam" a fiókból xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!