Boltban elhagyott, elvesz (t) ett gyermek?
Hétvégén vásárolni voltam a kisfiammal egy nagyáruházban és ami a bejáratnál fogadott, egyszerűen nem megy ki a fejemből. 2 kislány (2-3 év körüli és egy 5-6 éves) állt a biztonsági őr mellett, a kisebbik keservesen sírva, a nagyobbik megszeppenve csendben. A hangosba bemondták,h. várják a szülőket. Direkt ott köröztem még 10 percig, mikor rohannak a szülők, de sehol senki. :( A szívem szakadt meg, de nem tudtam kivárni, mi lesz a vége a dolognak és nem hagy nyugodni.
Ezért is kérdezem,h. ha vásárolni mentek a gyerkőccel/gyerkőcökkel, van ilyen helyzetre valami tervetek? Úgy értem, megbeszélitek a gyerekkel,h. mit csináljon, ha nem lát titeket? Ha elkeveredik? Szóba állhat-e valakivel vagy merre, hova menjen, mit csináljon?
Bár az enyémek még picik, így nem mászkálnak el. Én az egyiket a bevásárló kocsiba ültetem, a másikat a sport babakocsiba, így tutira velem maradnak:)
4 éves és 18 hós.
Azóta is ezen filózok... Biztosan meglettek a szülők, különben már valóban hallani lehetett volna róluk.
Kisfiam 3 éves és most lelkiismeret furdalásom van,h. nincs ilyen "tervünk", fel sem merült bennem,h. elveszíthetem. Vagy a kocsiba ültetem vagy kézen fogva megyünk.
És ha egy ember odalép az elveszett gyerekhez,h. én vagyok a biztonsági őr, gyere velem...?!
3 évesen elvesztem!
Piacon voltunk, Anyu elment egyik irányba vásárolni, én meg Hugom Apuval a másik irányba nézelődni.
Hugom 1 éves volt, Apu vitte az ölében, én meg fogtam a kezét, és mentem mellette. Egyik helyen megálltunk nézelődni, majd Apu elindúlt tovább, észt hitte megyek utánna, de én ott maradtam nézelődni az árúsnál!
Na mikor feltűnt nekem nincs meg Apu, akkor az árúsnak szóltam, aki ölbe fogott, és kereste a szüleimet vele, Anyu a kocsiban maradt Hugommal, Apu engem keresett!
Na én mondtam a bácsinak hogy Piros kocsink van, mentünk végig a parkolón, megtaláltuk Anyut, majd Jött Apu, és mindenki meglett:)))
Én nem emlékszem erre, csak mindig mesélik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!