Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik iskolatáska a jobb...

Melyik iskolatáska a jobb választás? Első osztályos fiúnak.

Figyelt kérdés

Kisfiam szeptembertől iskolás lesz. Mivel hamarosan szülinapja lesz fog kapni egy suli táskát is ajándékba.

[link]

Ennél a szettnél tetszik hogy tartozik hozzá kulacs és uzsi doboz is,meg jókat halottam erről az Ars Una táskáról.

[link]

Ennél tetszik hogy vam hozzá torna zsák felszerelt tolltartó-bár sztem a benne lévő dolgokat le kell majd cserélni jó minőségüre. Meg jó hogy a minta is olyan ami nem lesz ugymond ciki pl 3.osztályban.Csak olyan picinek tünik... van még 1 Spirit táska annak nagyobb a mérete

Ez:

[link]

2021. jan. 16. 07:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tőlem fog kapni olyan ajándékot amire vágyik.

A rokonok apai részről ajánlották fel hogy megveszik a suli táskát. Eddig mivel nem fogadtak el mint a fiuk párja soha semmibe nem segitettek gyerekkel kapcsolatot nrm tartják. Nekem ez nagy segítség. Apuka fiatalon halt meg egy autóbalesetben,az árva ellátást is csak méltányosságból kapjuk egy minimum összeget(22.800ft).

2021. jan. 16. 08:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Baxus.... Ez kemény.

Boldog születésnapot neki előre is

2021. jan. 16. 08:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi gond azzal, hogy szülinapjára kapja és örül neki. Lehet, hogy nem meglepetés, de én választanék 2-3 darabot, amelyiket megvenném és abból ő válassza ki melyiket szeretné. Úgyis kap olyan ajándékot tőled, ami meglepi.
2021. jan. 16. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

"De ez így nagyon visszás ajándék igy.... Olyan dolgot adni, ami kelleni fog neki, nem valami szép dolog. "

Ezt nem értem. Van olcsó és van drága iskolatáska. Miért ne vehetnék a dragát szülinapra?

Kelleni fog neki = veszel egyet, mert muszáj

Ajándék = megveszed azt, ami akár drága, de az tetszik neki

2021. jan. 16. 08:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is szülinapomra kaptam iskolatáskát, és szerintem ezzel nincs is semmi baj. Egy leendő elsősnek meg aztán hatalmas nagy dolog, hogy iskolatáskája lesz.

Az Ars Una és a Budmill valóban jó márkák, ezek általában sokáig húzzák.

2021. jan. 16. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:
19%

Ez nem szülinapi ajándéknak való. Ez egy szükséges dolog, nem ajándek.

Nekünk ars una volt, tök ilyen csak pirosban. Szuper táska. De előbb tudd meg egyáltalan kell e. Mi tökfeleslegesen vettük meg. 2 év alatt 1szer használtuk, az első napon. Soha semmit nem kellett hazahozni a suliból, csak a tornazsákot. Most harmadikba meg nagy fiús fazonút kért, bár ezt se sokat használjuk.

2021. jan. 16. 09:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét táska jó, én azt venném, amelyik a gyereknek jobban tetszik. Ha nem akarod előre megmutatni, akkor talán inkább a zöldet, az szerintem ki tud húzni pár évet anélkül, hogy "cikivé" válna.
2021. jan. 16. 10:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiamnak ez az Ars Una van:

[link]

Kicsit kisebb, mint amit linkeltél, de a kölök is pici, jobban illik a hátára. Elfér benne mindene.

És ő is a születésnapjára kapta, és tök boldog volt tőle.

2021. jan. 16. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Iskolafüggő, hogy mennyi cuccot kell cipelniük. Nálunk csak uzsonna, tolltartó, 2. félévtől olvasókönyv. Meg a kisautó, fociskártya, fél játékosszekrény. utóbbiak opcionálisak.

Szóval ha nem visz sokmindent, akkor tök mindegy, mennyire ergonomikus, inkább a legkedvesebb mese, film, figura legyen rajta.

Nekünk sima 7ezres unipap doboztáska volt. SW zabos pipis, mert éppen az volt a menő. 2 évet bírt ki. Tovább is jó lett volna, de mindig cipelte a fél házat, hazafelé meg a pulcsi is mellé volt tömve, így gyorsan kinőtte. Van, aki még 4.-ben is ugyanaz a táskát hordja (pont ugyanolyat, mint a fiamé volt, egyszerre vettük a másik anyukával)

2021. jan. 16. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az volt a kérdés, szerintetek kapjon-e a gyerek szülinapra táskát. Analfabéták.
2021. jan. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!