Melyik iskolatáska a jobb választás? Első osztályos fiúnak.
Kisfiam szeptembertől iskolás lesz. Mivel hamarosan szülinapja lesz fog kapni egy suli táskát is ajándékba.
Ennél a szettnél tetszik hogy tartozik hozzá kulacs és uzsi doboz is,meg jókat halottam erről az Ars Una táskáról.
Ennél tetszik hogy vam hozzá torna zsák felszerelt tolltartó-bár sztem a benne lévő dolgokat le kell majd cserélni jó minőségüre. Meg jó hogy a minta is olyan ami nem lesz ugymond ciki pl 3.osztályban.Csak olyan picinek tünik... van még 1 Spirit táska annak nagyobb a mérete
Ez:
Az Ars Una jó minőség.
Off Szulinapi ajándéknak iskolatáskát venni,pláne hónapokkal korábban khm, hogy is mondjam, nem valami jó ötlet. Max akkor, ha a gyerek minden vágya x táska és azonnal szeretné, de ha így lenne, akkor nem linkelgettél volna különböző darabokat....
Kap mellé más ajándékot is.
De a suli táska ugyis kelleni fog,és rokonok felajánlották hogy 35.000ftig összedobják neki szülinapi ajándékként.
Mivel egyedül nevelem ez nekem hatalmas segitség. Igy is lesz kiadás bőven
Az Ars Una jó választás szerintem, ezek közül csak azt ismerem. Igaz én végül csak a kulacsot vettem meg a gyerekeknek, de az szuper. Én nem tartottam szükségesnek, hogy legyen hozzá mindenféle, a tanároknak úgyis megvannak az igényei. Az Ars Una füzetek is jók. Én csak simán a táskát vettem, tolltartót a Budmilban, tornazsákot meg a Decathlonban.
2. osztályos fiamnak ilyen táskája van (én is leárazva vettem), eddig hibátlan, felsőben tervezek neki hátizsákot venni. [link] Az általad választottak közül én az Ars Unára szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!