Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 7. osztályos gyereknek félévko...

7. osztályos gyereknek félévkor osztályozó vizsga, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen, mik voltak a tapasztalatok? Tanulunk itthon, de túl nagy anyag, nem látja át, eléggé tartok tőle, hogy nem fog sikerülni.
2021. jan. 12. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem érdeke az iskolának hogy ne engedjék tovább, az általánosban jellemzően (bocsi a kifejezésért) átrugdosnak mindenkit. Ez pillanatnyilag jó megoldásnak tűnhet de hosszú távon nem az. Én magántanárhoz fordulnék, hogy felzárkóztassa.
2021. jan. 12. 21:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem rossz, de most nem tud iskolába járni, én tanítom itthon. Mindenből ott tartunk, ahol a többiek. Nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy 12 évesen elég kicsi még ahhoz, hogy 1 napon lefeleljem 10 tantárgyból egy fél éves anyagból.

Pl. karácsony előtt átvettük a törit, videókat néztünk, megoldottuk a munkafüzetet, vázlatot írtunk, kikérdeztem, tudta. Kari után elővettük újra, olyan volt, mintha akkor hallotta volna először. Kicsit félek emiatt, hogy hogy teljesít majd.

2021. jan. 12. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg tudja egyedül is oldani. Sok gyerek egyedül tanul és nincs semmi baj. Szerintem, ha rástresszelsz, akkor ideges lesz és csak bemagolja a tananyagot, nem megtanulja és akkor max. két hétig emlékszik azokra a dolgokra. Lehet, hogy ez kicsit nyers, de pl. nekem ez használt.
2021. jan. 12. 22:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem nyers, nem sértődtem meg, sajnos tény, hogy eléggé ideges vagyok emiatt. A gyereket nem izgatja ennyire.
2021. jan. 12. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
osztályzó vizsga fėlėvkor nincs tudtomal,de megbukni sem szoktak mind 10 tantårgybol fėlėvkor.
2021. jan. 13. 05:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányom negyedikes, neki nem egy napra tették az összes tárgyat. Be van osztva egy hétre.
2021. jan. 13. 10:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Most azt mondták két tantárgyból kell, a többiből van jegye. Ezek pont a heti 1 órás tárgyak, meg is volt ma, nem volt nehéz, mindent tudott. Viszont én végén az ilyenek, hogy töri meg földrajz... Az angoltól is félek, mert meg sem tud szólalni, nem tudom órán mit csinálnak, de abból is 4,5-ösöket kapott eddig. Nem tudom vizsgán mit kérdezhetnek. Az jó hír, hogy nem egy nap van mind, mondjuk 1 hétre elosztva nem rossz.
2021. jan. 14. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Milyen volt az osztályozó vizsga? Leírnád? Nekünk minden tantárgyból lenne, egy egész éves anyagból, (külföldi tartózkodás, covid miatt nem lehetett máshogy sajnos ). Fogalmam sincs mi lenne a jobb, megpróbálni a vizsgát, vagy ismételni az évet. (közben külföldön iskolába jártak, bárcsak beszámítanák valahogy)
2021. márc. 6. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
8, én megpróbálnám a vizsgàt. Bár attól is függ mennyire fedi a külföldi tananyag az ittenit.
2021. márc. 6. 14:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Nálunk az volt, hogy megnézték, hogy miből nincs elég jegye, és csak abból kellett lefelelni. Szerencsére nem az egész éves anyagot kérték, csak az elmaradt témazárókat. Nyelvtan, irodalom, kémia ezek voltak. Hogy év végén mi lesz, azt nem tudom, most hogy online oktatás lett, remélem lesz azért jegye. Sajnos már megint több témazáró dolgozat elmaradt.

Szerintem iskolától függ, hogy milyen rugalmasak, rendesek. Mi úgy tanultunk, hogy egy osztálytársa mindig hazaküldte az anyagot. Így azért jobb volt, mert minden tanárnak van valami heppje, ami nincs benne a tankönyvben, így mindent tudott. Jó is volt, mert csak erre a 3 tantárgyra kellett készülni, így sikerült mindenből 5-öst kapni.

2021. márc. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!