Osztályozó vizsgára ki kell öltözni?
Előrehozott érettségi miatt holnap osztályozót írok.
Az lenne a kérdésem, hogy oda is ki kell öltözni, ahogy az érettségire?
Elsősorban olyanok válasza érdekel, akik voltak már ilyenen.
Kérdezz meg egy tanárt, ne neten, mert sulitól függ. Nálunk egyébként teljesen mindegy, csinos, de nem ünneplő öltözetben kell menni - de mivel normális gimnázium, kicsit talán erősebb az átlagnál, ezért alapból rendesen öltözködve megyünk, nem szakadt farmerban - szóval én felvettem egy rendes fekete nadrágot, egy csőtopot (augusztus, 30fok...) egy fehér blézerrel, és ennyi. Mondjuk nekem egy nap volt a szóbelivel, de volt, aki sima nyári öltözetben jött.
Semmiképp ne tedd magad teljes harci díszbe, ahogy érettségire, mert ha kényelmetlen, akkor az hatással lehet a teljesítményedre! (pl. folyton mocorogsz, ruhát igazítgatsz és közben elsiklik a szemed valami felett)
Már sajnos nem tudom megkérdezni, mert holnap lesz.
Viszont van kényelmes fekete nadrágom, és kockás fekete-fehér csinos ingem, amellett döntöttem, egy sima farmer+póló kombónál elegánsabb, de nem kényelmetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!