Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogy működik most a továbbtanu...

Hogy működik most a továbbtanulás?

Figyelt kérdés

6.-os, és egy nyolcadikos gyerekem van. Elmondásuk szerint az iskolában szó sincs a tovább tanulásról. Feleségem szerint, a 6.-után már nem lehet jelentkezni érettségire, hanem maradni kell nyolcadikig. Én meg most nem tudom mit tegyek, mert feleslegesen szekálni sem akarom őket, de azt sem akarom, hogy éveket veszítsenek, ne adj isten a 8.os év végén kimaradjon az iskolából.

Elkéstem már, átvenni az irányítást, vagy van még idő? Egyáltalán hogy működik most a tovább tanulás?

2021. jan. 11. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

jó, akkor ha egy visszamaradott hisztérika vagy, akkor ajánlanám, hogy ne zaklasd a családot a hisztiddel, valszeg már háromszor elintézték oda-vissza amit akartak, csak nem kötik az orrodra, mert nem érnek rá a nyavalygásodra. elég nekik napi egyszer 45 percben hallgatni ősértődöttségét.

az én apám is kiköpött ilyen mint te stílusra, szegény kis áldozatka,akit mindig mindenki mindenből kihagy (mert egy összeférhetetlen, hisztérikus, akaratos szerencsétlen, aki semmit sem ért ebből a világból de neki van igaza), aztán csodálkozik, hogy nem beszélünk vele az életünkről...

2021. jan. 13. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!