Egyetemre, főiskolára kell venni füzeteket? Kell annyi mint egy középiskolába? Vagy minden laptopn működik? Hogyan működik ez?
Nálunk a 200-ból max. 2 ember használ laptopot előadáson és páran ipadet. Tehát a legtöbben füzetet és tollat használnak. Vegyél 1 db füzetet, az jó lesz minden órára. Aztán ahogy telik az idő majd eldöntöd, hogy kell-e külön valamelyik tárgyra.
Amúgy az ipadet találom a leghasznosabbnak, ahogy elnéztem csoporttársaimat. Letöltöd az előadásokat, ott van mindig minden nálad, tudsz kézzel jegyzetelni, elmenteni, előhívni, ráírni a diákra.
Szaktol és tárgyaktól is függ. Nálunk az elméleti, magolos tárgyaknak legtöbben laptopot használták előadáson (már ha volt náluk valami, viszont voltak bőven matekos tárgyak amikhez kb mindenki füzetet használt.
Igazából a kérdés az hogy melyik neked a kényelmesebb. Ha tudsz gyorsan és olvashatóak írni füzetbe (én pl nem mert másnap márar nem tudom elolvasni) akkor minek cipelni a laptopot?
A tanárok nem fognak beleszólni hogy mit használsz a többi hallgató meg nem fog kinézni egyikert sem. Talán a laptopos jegyzetet többen fogják elkérni tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!