Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Jelenleg hagytak bármilyen...

Jelenleg hagytak bármilyen lehetőséget arra, hogy a gyereknek ne kelljen bejárni egy iskolába (sőt már óvodába)?

Figyelt kérdés
Óvodába anno én is csak nagy csoportba jártam, most 3 évesen már nem lehet kibújni alóla. Korábban volt pl. magántanulásra lehetőség az iskolásoknak, amit szintén megtorpedóztak. Egyáltalán van ma bármi lehetőség arra 3 éves kora után, hogy pl. rendszeresen a világba kalandozzunk, amikor nekünk tetszik, pl.nem csak a nyári szünet idején, egyáltalán arra, hogy az évi nevetséges 3 napnál többet maradhasson távol? Sok más országban minden faxni nélkül választhatja a szülő hogy a gyereket otthon tanítja. Itt meg 3 évesen ráteszik a kezüket aztán onnantól ők határozzák meg mikor van program a szülő meg érje be évi 3 nappal nincs semmi más?
2021. jan. 7. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

9: 50 éves vagyok.:)

14-18 órákat alszom már 15 éve.

2021. jan. 7. 10:19
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
10: Németországban hogy oldják meg, hogy amerikai iskolába járjon a gyerek?
2021. jan. 7. 10:22
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

11!

Nem a körödtől függ, hogy hisztis kislány vagy e, hanem a hozzáállásodtól. 14-18 órákat meg egy újszülött alszik. Te nem dolgozol, nem élsz?

2021. jan. 7. 10:22
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
13: Nem.
2021. jan. 7. 10:23
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
12 ezek az amerikai iskolàk ùgy nevezett ernyőszervezetek, amik azèrt vesznek fel külföldi tanulòkat, hogy azoknak jogilag teljesìtett legyen a tankötelezettsège. 2019 augusztusàig Magyarorszàgon èlő gyerek is lehetett ìgy magàntanulò. Most euròpai orszahok közül Romàniàròl ès Nèmetorszàgròl tudom biztosan, hogy ezt elfogadjàk. Angliàbòl azèrt nem vesznek fel gyerekeket, mert itt a tankötelessèg teljesìtèsènek nem feltètele a tanulòi jogviszony.
2021. jan. 7. 10:27
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

15: Ez hogy lehet? Nem értem.

Tehát mondjuk Kölnben él, de otthon van, és csak papíron iskolás egy amerikai iskolában, de magántanuló gyakorlatilag?...

És angol a tanulás nyelve, vagy a saját anyanyelveden tanulhatsz?

2021. jan. 7. 10:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

16-os pont ùgy működik, ahogy leìrtad.

Olyan nyelven tanul otthon a gyerek, ahogy akar.

3 ilyen iskolàròl tudok, West River Academy (WRA), Clonlara a harmadiknak nem jut eszembe a neve. Àrban ès szolgàltatàsban eltèrnek.

2021. jan. 7. 11:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy sehol se tehetem meg, hogy csak úgy nem viszem be a gyereket, az nem értette a kérdést.
2021. jan. 7. 11:45
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
17: Nagyon köszönöm. Hol lehet ilyen információkat felhajtani annak, aki nem tudja, hol, mit keressen?
2021. jan. 7. 15:00
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Otthontanulós facebook csoport :)
2021. jan. 7. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!