Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek esélyes, hogy az...

Szerintetek esélyes, hogy az iskolákba bevezetik a kötelező maszkhasználatot tanórák alatt is?

Figyelt kérdés

Nálunk több tanár felhívta a figyelmet, hogy bezárás helyett ez sokkal elképzelhetőbb variáció.

Szerintetek tényleg meglépik? És ha igen akkor, hogy fogják betartatni a diákokkal?

2020. szept. 26. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk pénteken tették kötelezővé, hogy órán is rajtunk legyen, előtte csak a folyosón kellett. Az egyik tanárnő férje csütörtökön halt meg, eléggé megrázta őket, feltételezem ezért határoztak így. (Gimnázium)
2020. szept. 26. 22:51
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
Remélem nem, nálunk csak a folyosón kell, de annak sincs értelme, előtte ott ülnek egymás mellett az órán 45 percig, majd kivonulnak kb 1-2 perc alatt az udvarra, ott újra nem kell. Délutánra rajta van az étlap, filctoll, festék, koszos, homokos, ilyenkor kiderül ráesik a kaja az ebédlőben, a teremben lesodorják a padról a földre, alkotnak mellette, kint abban ringatják a plüssöket, mint függőágy, vagy homokoznak, tesi órán a csuklón, szintén a földet söprik vele, azon csodálkozom, hogy egyéb fertőzést még nem szedett össze vele.
2020. szept. 27. 10:52
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Utolso ugyanez,rajta van az aznapi menu,+ megtaposva az udvaron. Es ezt teszik az arcukhoz,szajukhoz. Hat rosszul vagyok.
2020. szept. 27. 12:51
 14/26 anonim ***** válasza:
26%
Aszódi gimiben már így van két hete.
2020. szept. 27. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
De miért nem adtok több maszkot a gyereknek, hogy cserélje és tanítjátok meg a helyes használatra. Fiaméknál csak a folyosón kötelező, de ő hordja mindig, csak az udvaron nem. Bent van neki minden nap 3-4 tiszta textil maszk és van bent a szekrényében 10 orvosi maszk tartaléknak. 3-4 óránként cseréli és nem játszik vele.
2020. szept. 27. 16:41
 16/26 A kérdező kommentje:
Na hamarosan megszólal Orbán, jön a maszkviselés
2020. szept. 27. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
15-os,ket maszk van nala,de hiaba mondom,egy elsos 6 eves nem csereli magatol, a tanar meg nem nezegeti.
2020. szept. 27. 20:26
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
Enyém harmadikos már. De ismerőséknél elsős a gyerek és ott kötelező a maszk. Nincs gond vele. Cseréli 4 óránként ( 8kor felvesz egyet, délben ebédután másikat).
2020. szept. 27. 22:05
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
És én miért lettem lepontozva??? Tesóm odajár, csak tudom... (14-es voltam)
2020. szept. 27. 23:15
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk kötelező az első naptól kezdve. 6 és 8 évesek.

Elég érdekesen állnak hozzá a gyerekek, hiába mondtuk el nekik százszor, hogy mire figyeljenek.

-Egymás között cserélgetik a maszkokat, mert az milyen vagány dolog.

-Megkóstolják egymás szendvicseit... még nyúlik a nyáluk miután beleharapnak

-egymás vizéből isznak

-amint kilépnek az iskola kapuján, egyből leveszik a maszkot és búcsúzkodnak, ölelkeznek, megpuszilják egymást.

2020. szept. 28. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!