Szerintetek ha Május végével újra indulnak az iskolák akkor kötelező lesz mindenki számára a maszk viselése?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
És ha igen, hogy fogják betarttatni?
2020. máj. 1. 15:55
1/16 Miss Endzsi válasza:
Továbbra is marad a távoktatás ámen.
2/16 anonim válasza:
Arra 2-3 hetre nem indulnak ujra
3/16 A kérdező kommentje:
Dehogynem, majd meglátjátok.
2020. máj. 1. 16:17
4/16 anonim válasza:
Nem lesz kötelező, a munkahelyeken, óvodákban sem kötelező.
Én tuti be nem viszem arra a két hétre a gyereket.
5/16 anonim válasza:
Szomszéd iskolában dolgozik.: egyéttelműen elmondták nekik, hogy nem kezdenek idén újra
6/16 anonim válasza:
Nem kezdenek ujra mar csak szeptemberben fognak
7/16 anonim válasza:
Persze, majd arra a két hétre újraindítanak mindent.
8/16 anonim válasza:
Eleve nem május vége, hanem június 2 előtt nem lesz iskola, ez hangzott el. Vele együtt összesen 10 munkanap van a tanév zárásig. Nem hinném, hogy el kellene kezdeni iskolába járni.
Külföldön a legtöbb helyen osztott osztályok indulnak, 10-12 gyerek jár egyszerre iskolába, heti 2 napot vagy délelőtt 2,5 órát. Én egyik megoldásnak sem örülnék, azt a két hetet már kibírjuk itthon. Utána meg nyári szünet, az nagyobb gond lesz mindenkinek szerintem.
9/16 anonim válasza:
Dehogyis! Nem indul újra, 2 hétre minek?? Tudják ők is hogy olyankor már eleve nem is tanítanak.
10/16 anonim válasza:
Szerintem Ausztriába, meg ahol még kitalálták ezt, ott sincs semmi értelme. Minket már csak a középiskola érintene (meg az egyetem, de az más tészta) és a középiskola ott gyakorlatilag tényleg 2 hétre nyílik meg. Minek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!