Ér valamit az egész napos fertőtlenítés, ha már most betegek?
Fiam most kezdte az első osztályt. Reggel úgy léphet be az iskolába, hogy lefertőtlenítik a kezét, majd még jó sokszor nap közben és ugye a sok kézmosás. Minden gyereknél, felnőttnél.
Ennek ellennére már pénteken többen hiányoztak nátha miatt, ma reggelre az én gyerekem is náthásan ébredt.
Ha egy nátha így terjed a fertőtlenítés ellenére, akkor gondolom a koronavírusnál sem lenne hatásos. De akkor van értelme egyáltalán vagy ez csak a látszat miatt kell?
Sajnos valóban elgondolkodtató hogy ezek az intézkedések mennyire hatásosak.
Ovis gyerekem van.
Tegnap közölték h aki teheti hozza haza ebéd után a gyereket, mert 1,5 mre lehetnek egymástól az ágyak.
Kérdem én. Ennek mi értelme?
Délelőtt együtt játszanak
Tudjuk milyen egy ovis. Biztos h nem tart 1,5 m távolságot a másiktól...
Szóval napközben együtt játszanak, de aludni nem lehet már csak 1,5 m távolságra.
A Corona csak álmunkban terjed biztos
Reggel egy "szkafanderes" óvónéni várt az ajtóban. Addig mehetek csak.
Kb 10en érkeztünk egyszerre. Nyilván vártunk a sorunkra kb 20 perc volt (Lázmérés, bekiséri a csoportba stb) . Én a 6hós ikrekkel és az 5évesemmel. Amivel nincs gond még. De a szakadó esőben???
Egy háztartásban lakunk. Nem hinném h mi fertőznénk meg a gyerekeket a folyosón, a lányom pedig nem, mikor együtt játszanak.
Szóval nem is tudom már h mit miért csinálunk. Szívem szerint azt mondanám h maradjon itthon (mert csak a macera a 3 gyerekkel Neki indulni, h 4 óra múlva megint elindulnunk érte).
Vigye az akinek muszáj (dolgozik és nem tud már otthon maradni vele)
De utolsó éves. Készülnek a sulira (amennyire tudnak)
#15 neked elgurult a gyógyszered?
Kicsit vegyél vissza!
Eddig normális hangnemben írta le mindenki a véleményét. Te is megrehetted volna ezt.
Ehelyett olyan lekezelő stílusban írsz, ami minősít téged.
Te is maradj a szakmádnál! Maradj alpári hp
15
Nem vitatom amit írsz,nálunk pont az a probléma hogy semmi sem történik.Nincs lázmérés,maszk,de kézmosás sem igazán.A sulit délutánonként fertőtlenítik csak.Vidéki általános iskola,ja igen,tesin összevont osztályok vannak továbba megtartották az évnyitót is szülői jelenléttel hiába volt a tiltás a tankerülettől.
15, bocs de te nem vagy 100%-as :D
Senki nem akar okoskodni, megmondani mit kellene, ez egy kérdés, érdekelt volna, hogy máshol milyen intézkedések vannak és milyen eredménnyel.
Mi ebbe a baj? Nyilván nem ezen beszélgetés alapján intézkedik a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!