Ha megint online suli lesz,hogy oldjàtok meg?
Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.
Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.
Ti hogy oldjàtok meg?
Érdekes, mert ahol mi laktunk,nem volt hidd el nekem.
Leírjam a települést basszus?
Elvileg kötelező megszerveznie a tankeruletnek az ügyeletet mindenhol. Ha nálatok nincs, fordulj hozzájuk első körben.
Én szerencsés vagyok, ha nincs iskola, mi is home office-ra váltunk, bár azért ilyenkor is be kell menni heti 1-2 napot, csak ügyfélfogadás nincs. Viszont nekem már felsős a nagyobb. A kicsi ovis, hát remélem ovi azért lesz...
Különben itt azt rebesgetik, hogy csak felsőben meg középiskolában lesz digitális oktatás, az alsósok bejárnak továbbra is, úgyhogy ha így lesz, akkor nincs min aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!