Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha megint online suli lesz,hog...

Ha megint online suli lesz,hogy oldjàtok meg?

Figyelt kérdés

Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.

Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.

Ti hogy oldjàtok meg?

2020. aug. 31. 13:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%
Mindenhol volt ügyelet, csak utána kellett volna járni.
2020. szept. 1. 17:48
 22/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert ahol mi laktunk,nem volt hidd el nekem.

Leírjam a települést basszus?

2020. szept. 1. 17:52
 23/30 anonim ***** válasza:
43%

Elvileg kötelező megszerveznie a tankeruletnek az ügyeletet mindenhol. Ha nálatok nincs, fordulj hozzájuk első körben.

Én szerencsés vagyok, ha nincs iskola, mi is home office-ra váltunk, bár azért ilyenkor is be kell menni heti 1-2 napot, csak ügyfélfogadás nincs. Viszont nekem már felsős a nagyobb. A kicsi ovis, hát remélem ovi azért lesz...

Különben itt azt rebesgetik, hogy csak felsőben meg középiskolában lesz digitális oktatás, az alsósok bejárnak továbbra is, úgyhogy ha így lesz, akkor nincs min aggódni.

2020. szept. 1. 18:30
 24/30 A kérdező kommentje:
21 Azthiszed mi viccből írjuk? Nekem lett volna a legjobb ha van ügyelet de tényleg nem volt.
2020. szept. 1. 18:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, azt hiszi, hogy viccből mondtuk el az ügyelettel kapcsolatos tênyeket a mi települèseinken.
2020. szept. 1. 19:07
 26/30 anonim ***** válasza:
13%
Nem viccből írjátok, hanem tudatlanság miatt.
2020. szept. 1. 20:08
 27/30 A kérdező kommentje:
26 Nem tudatlanság miatt.
2020. szept. 1. 20:42
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem tudatlanság, egyszerűen csak vannak olyan települések pl Heves megyében, Màtrai Erőműhöz igencsak közel (!) ahol nem volt ügyelet. De elárulom, hogy itt a környéken szinte egy faluban sem volt. Bent a vàrosban biztos, de oda meg senki nem akarta vinni a környékről.
2020. szept. 1. 21:19
 29/30 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye délebbi részén sem volt, ez pont ugyanaz ,hogy aki debreceni el se akarta hinni szintén,hogy nálunk nem volt ügyelet, azért olyan nagy távolságra meg nem lehetett volna hordani.
2020. szept. 1. 21:25
 30/30 anonim ***** válasza:
27%
Én egyetemista vagyok. Ha megint bezárják a sulit, akkor én megyek vigyázni az (Isten se tudja hanyad) unokatestvéreimre (3 és 9 évesek). Bajban összefog a család. A szülők nyugodtak, hogy jó emberrel vannak a gyerekek, én meg boldog vagyok, hogy tudok segíteni. Teljesen mindegy, hogy itthon, a saját szobámból nézem az online előadást, vagy úgy, hogy közben figyelek a gyerekekre is.
2020. szept. 4. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!