Ha megint online suli lesz,hogy oldjàtok meg?
Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.
Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.
Ti hogy oldjàtok meg?
Nálunk igen kèrtük, 3 gyerek lett volna és emiatt nem volt.
Ennyi miatt személyzet világítás étkeztetés mindent megoldani.
Mi is kértük, de nem volt, 3 gyerek lett volna, faluban meg csak egy iskola volt/van.
A vàrosba pedig reggel 6 előtt vinni nem lehetne, és nem mindenki 8-ra jàr dolgozni.
Nàlunk sem volt, nem viccből maradtam otthon. Szerencsére gondot nem okozott az én fizetéskiesésem, de más értelemben megviselt.
Most megyek dolgozni, ha egy holnap mulva majd megint kavarnak, most nem maradok itthon. Tény hogy nagyszülői segítség nincs, de 5.-be megy a lányom, nem olyan kicsi már, 24/48 pedig nekem nem rossz, hiszen mint mondtam, számíthatok az apjára is, és természetesen a páromra is, tehát megoldom.
De most biztos, hogy kisgyerekkel sz.rban lennék.
Egyáltalán nem irigylem most a kisgyerekeseket ahol dettó úgy nincsen nagyszülői segítség ahogy nalunk. Napi 8-10 órában nem opció a babysitter, tehát anyuka otthon marad. Ez totál kib..ás egy egész országgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!