Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha megint online suli lesz,hog...

Ha megint online suli lesz,hogy oldjàtok meg?

Figyelt kérdés

Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.

Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.

Ti hogy oldjàtok meg?

2020. aug. 31. 13:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Kértétek és elutasították?
2020. aug. 31. 18:30
 12/30 A kérdező kommentje:

Nálunk igen kèrtük, 3 gyerek lett volna és emiatt nem volt.

Ennyi miatt személyzet világítás étkeztetés mindent megoldani.

2020. aug. 31. 18:34
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
De ha egy intézményben nem jött össze az 5 fő akkor másik iskolában kötelesek ügyeletet biztosítani.
2020. aug. 31. 18:46
 14/30 A kérdező kommentje:
Nálunk ez az egy állami általános iskola van és teljesen külön irányítás alatt egy katolikus iskola ott nemtudom volt e ügyelet.
2020. aug. 31. 18:52
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

Mi is kértük, de nem volt, 3 gyerek lett volna, faluban meg csak egy iskola volt/van.

A vàrosba pedig reggel 6 előtt vinni nem lehetne, és nem mindenki 8-ra jàr dolgozni.

2020. aug. 31. 19:06
 16/30 anonim ***** válasza:
5%
Nyilván nem hajnal 6 előtt, de volt ügyelet. A többi csak kifogás.
2020. aug. 31. 20:30
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Faluban nem volt ügyelet!
2020. aug. 31. 20:38
 18/30 anonim ***** válasza:
2500 fős településen (egy iskola van) volt ügyelet még úgy is h csak 1 gyerek kérte!
2020. aug. 31. 21:35
 19/30 A kérdező kommentje:
18 úgy látszik vezetőségtől függ, nálunk tényleg nem volt. 😒
2020. aug. 31. 21:40
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk sem volt, nem viccből maradtam otthon. Szerencsére gondot nem okozott az én fizetéskiesésem, de más értelemben megviselt.

Most megyek dolgozni, ha egy holnap mulva majd megint kavarnak, most nem maradok itthon. Tény hogy nagyszülői segítség nincs, de 5.-be megy a lányom, nem olyan kicsi már, 24/48 pedig nekem nem rossz, hiszen mint mondtam, számíthatok az apjára is, és természetesen a páromra is, tehát megoldom.

De most biztos, hogy kisgyerekkel sz.rban lennék.

Egyáltalán nem irigylem most a kisgyerekeseket ahol dettó úgy nincsen nagyszülői segítség ahogy nalunk. Napi 8-10 órában nem opció a babysitter, tehát anyuka otthon marad. Ez totál kib..ás egy egész országgal.

2020. aug. 31. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!