Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.
Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.
Nekem az egyedülálló anyám egy időben úgy oldotta meg, hogy talált egy nénit a közelben, aki egy kis nyugdíjkiegészítésért hazakísért egy ideig a suliból. Néha együtt töltöttük a délutánt is. Hasonlót tudnék elképzelni vagy segítséget kell kérni, hátha van olyan szülő, aki jobban ráér (akár némi pénzért, akár szívességből); esetleg más, hasonló helyzetben lévő szülőkkel összefogva fogadni fizetett segítséget.
2020. aug. 31. 13:49
2/30 anonim válasza:
Csak úgy tudom megoldani, hogy vagy àllandó éjszakásba megyek,de inkább maradok a 24/48-ban,aztán segít párom illetve természetesen az édesapja is segít ahogy csak tud. Nagyszülők nem élnek.
2020. aug. 31. 13:50
3/30 A kérdező kommentje:
Az a baj a katasztrófavédelem nem engedi,hogy állandó éjszakás legyen az én helyemen meg az a baj,ha nem megyek nincs helyettesítő és csak 1-2nap tudják megoldani.Már Facebook helyi csoportba is írtam ki hirdetést de nem igen jelentkeztek rá, megvan mindenkinek a maga baja gondolom azért nem. Másik varosban lenne de az 20km oda vissza , ez kétszer mert elvinni és értemenni ez nem fér bele anyagilag plusz ugye a felügyelet díja. Én már nemtudom mi lesz velünk.
2020. aug. 31. 14:07
4/30 anonim válasza:
Itthon maradok a 3 gyerekkel. Első, harmadik, hatodik osztály.
Aztán majd rágjuk a küszöböt. Pedig egyéni vállalkozó vagyok. Mindenki azt hiszi nekünk könyebb. De nem!!! És nekünk pont nincs munkaidőnk. Akkor végzünk, ha kész a munka :(
2020. aug. 31. 14:54
5/30 A kérdező kommentje:
Azért ha vállalkozó vagy tudsz sakkozni a dolgokkal kicsit ,nekem megmondta a főnök ,max 2napra mert nemtudnak helyettesíteni ,vagy akkor így udvariasan: megválunk egymàstól.
2020. aug. 31. 14:57
6/30 anonim válasza:
Eddig is kötelező volt ügyeletet biztosítani kis csoportban, nem hiszem h olyan lesz h ügyelet sem lesz. Azért most már jóval kevesebben tudják megoldani a dolgot, mint tavasszal, sokaknak elfogyott a szabadsága stb.
2020. aug. 31. 17:03
7/30 anonim válasza:
Nem, sajnos ügyeletet sem biztosítanak egy esetleges online oktatás keretében, hiszen akkor ugyanott lennénk mint rendes tanítás alatt.
Én tudom ha megszakítják megint az élő oktatást, nekem csak a 24/48 marad mint személy és vagyonőr, vagy egy állandó éjszakás.
De reméljük, hogy ilyen agyament káoszt nem csinálnak megint, hiszen a szabik elfogytak sok esetben.
2020. aug. 31. 17:18
8/30 anonim válasza:
Eddig is volt ügyelet az iskolákban is.
2020. aug. 31. 18:20
9/30 anonim válasza:
Jó, Budapesten lehet, Heves megyében nem.
2020. aug. 31. 18:22
10/30 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megyében sem volt ügyelet.Nagyvárosban lehet volt de
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!