Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha megint online suli lesz,hog...

Ha megint online suli lesz,hogy oldjàtok meg?

Figyelt kérdés

Kezdem azthinni, más mindenki saját vállalkozó vagy munkanélküli és nem alkalmazott ,már egy nap szabim sincsen, páromnak van de ő meg katasztrófavédelmis tehát nem maradhat itthon csak úgy.Nagyszülők messze , másik oldalról egy db nagymama van aki aktív korú. Óvodában legalább volt ügyelet de iskolásoknak semmi.

Nem tehetjük meg,hogy itthon maradunk. Ja szoktam kapni a javaslatot ,hogy babyszitter,nos az nálunk nincs inkabb varosban elterjedt.

Ti hogy oldjàtok meg?

2020. aug. 31. 13:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az egyedülálló anyám egy időben úgy oldotta meg, hogy talált egy nénit a közelben, aki egy kis nyugdíjkiegészítésért hazakísért egy ideig a suliból. Néha együtt töltöttük a délutánt is. Hasonlót tudnék elképzelni vagy segítséget kell kérni, hátha van olyan szülő, aki jobban ráér (akár némi pénzért, akár szívességből); esetleg más, hasonló helyzetben lévő szülőkkel összefogva fogadni fizetett segítséget.
2020. aug. 31. 13:49
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudom megoldani, hogy vagy àllandó éjszakásba megyek,de inkább maradok a 24/48-ban,aztán segít párom illetve természetesen az édesapja is segít ahogy csak tud. Nagyszülők nem élnek.
2020. aug. 31. 13:50
 3/30 A kérdező kommentje:
Az a baj a katasztrófavédelem nem engedi,hogy állandó éjszakás legyen az én helyemen meg az a baj,ha nem megyek nincs helyettesítő és csak 1-2nap tudják megoldani.Már Facebook helyi csoportba is írtam ki hirdetést de nem igen jelentkeztek rá, megvan mindenkinek a maga baja gondolom azért nem. Másik varosban lenne de az 20km oda vissza , ez kétszer mert elvinni és értemenni ez nem fér bele anyagilag plusz ugye a felügyelet díja. Én már nemtudom mi lesz velünk.
2020. aug. 31. 14:07
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Itthon maradok a 3 gyerekkel. Első, harmadik, hatodik osztály.

Aztán majd rágjuk a küszöböt. Pedig egyéni vállalkozó vagyok. Mindenki azt hiszi nekünk könyebb. De nem!!! És nekünk pont nincs munkaidőnk. Akkor végzünk, ha kész a munka :(

2020. aug. 31. 14:54
 5/30 A kérdező kommentje:
Azért ha vállalkozó vagy tudsz sakkozni a dolgokkal kicsit ,nekem megmondta a főnök ,max 2napra mert nemtudnak helyettesíteni ,vagy akkor így udvariasan: megválunk egymàstól.
2020. aug. 31. 14:57
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is kötelező volt ügyeletet biztosítani kis csoportban, nem hiszem h olyan lesz h ügyelet sem lesz. Azért most már jóval kevesebben tudják megoldani a dolgot, mint tavasszal, sokaknak elfogyott a szabadsága stb.
2020. aug. 31. 17:03
 7/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem, sajnos ügyeletet sem biztosítanak egy esetleges online oktatás keretében, hiszen akkor ugyanott lennénk mint rendes tanítás alatt.

Én tudom ha megszakítják megint az élő oktatást, nekem csak a 24/48 marad mint személy és vagyonőr, vagy egy állandó éjszakás.

De reméljük, hogy ilyen agyament káoszt nem csinálnak megint, hiszen a szabik elfogytak sok esetben.

2020. aug. 31. 17:18
 8/30 anonim ***** válasza:
29%
Eddig is volt ügyelet az iskolákban is.
2020. aug. 31. 18:20
 9/30 anonim ***** válasza:
30%
Jó, Budapesten lehet, Heves megyében nem.
2020. aug. 31. 18:22
 10/30 A kérdező kommentje:

Hajdú-Bihar megyében sem volt ügyelet.Nagyvárosban lehet volt de

Kisebb városban nem.

2020. aug. 31. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!