Osztályfőnökváltást mikor kell közölnie az iskolának?
Figyelt kérdés
Mit szólnál hozzá, ha egy héttel suli előtt derül ki teljesen véletlenül, hogy a 4. osztályban a két tanító közül az osztály főnök atkerul egy másik osztályba. A megmaradt tanító lesz az osztályfőnök, aki közutálatnak örvend. És a másik tanító szerepét egy vadidegen tanító tölti be.2020. aug. 25. 19:11
11/13 anonim válasza:
Én még most is tanár vagyok, és minden 2. nap ment vagyunk, papírokat intézünk(tankönyvek, bizonyítványok, stb. megrendelése), tantervet állítunk össze, ügyeletet tartunk, stb. Lehet, hogy nálatok a tanárok nem dolgoznak nyáron, mi dolgozunk. (Egyben van a gimi meg az általános iskola, ezért van ügyelet)
12/13 anonim válasza:
Mert gondolom csak most derült ki.
Kérdező, maradj nyugodt, nem biztos, hogy a gyereknek jót tesz az iskolaváltás. Máshol se biztos, hogy jobb. Máshol is kifoghat a gyerek kiégett, gonosz pedagógust.
13/13 A kérdező kommentje:
Ja, nem én háborogtam. Sőt, én mindig mindent elfogadok.
Viszont elgondolkodtam, hogy én gondolom-e rosszul, mert a 25 gyerekből 20 gyerek szülei habzó szájjal követelte vissza az áthelyezett tanárnőt, sőt, a "megmaradt" nemkedvelt tanító is eltávolításra került. Mindez a legnagyobb megdöbbenésemre. Nem gondoltam, hogy egy iskolában van szava a szülőnek.
2020. aug. 27. 20:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!