Ad az önkormányzat jövedelemtől független óvoda-iskola kezdési támogatást?
Figyelt kérdés
Rengeteg kiírást látok a fb-on ezzel kapcsolatban, egy ideig azt hittem megint valami álhír de egy ismerősöm kiírta, hogy náluk (a nem messzi faluban) ekkor és ekkor fogják osztani 3 éves kortól 25 éves korig. Nem emlékszem pontosan, 30-50ezer forint/gyerek, jövedelemtől függetlenül (tehát nem a rászorulóknak szánt támogatásról van itt szó). Én rákérdeztem az önkormányzaton, azt mondták, hogy ők ilyenről nem tudnak, határozatot nem kaptak, de egyébként is, itt ingyenes a tankönyv akkor mit akarok?! (tankönyv 20ezer lenne kb, a támogatás meg 40ezer, azért a különbözetet elfogadnám) Kíváncsi vagyok, hogy felétek (megírhatnátok, hogy hol?) van-e ilyen. Köszönöm!2020. aug. 17. 13:26
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nálunk egyáltalán nincs semmi, sajnos.
2020. aug. 18. 08:06
12/12 anonim válasza:
Bp XXI.ker minden helyi lakcímmel rendelkező iskolakezdő kapott júniusban 15e utalványt, a helyi írószerben lehet levásárolni, böven kijött belöle minden, és még maradt is pár ezer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!