Szerintetek lesz iskola szeptemberben?
Szeirntetek visszajön a vírus (mármint tudom hogy még itt van, de úgy, hogy megint karantén legyen)? Ha igen, szeintetek meddig fog tartani ez az egész vírus?
Kíváncsi vagyok ki mit gondol.😊
Nekem azt mondta egy tanító ismerősöm pont tegnap, hogy készülnek rá, hogy újra digitális oktatás lesz. Felsőben és középiskolában tuti, az alsósoknak talán megindul a rendes tantermi oktatás. Okt. 15-re várják a tetőzést.
Olvastam egy jó gondolatot a fb-on, valahogy így szólt: Elgondolkoztatok már azon, hogy nem virológusok beszélnek 2. hullámról hanem politikusok?!
"az iskolák jelezték, hogy a szülők nem engedik a gyerekeket."
Elképzelhető, de mivel most már volt szerencsénk élesben megtapasztalni, hogy milyen is az otthonoktatás, szerintem a szülők másodszorra nem fognak már ehhez annyira ragaszkodni.
Én bárkivel beszélek, mindenki azt mondja, hogy jöhet akármilyen vírus, erre a büdös életben nem lesz hajlandó még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!