Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek lesz iskola...

Szerintetek lesz iskola szeptemberben?

Figyelt kérdés

Szeirntetek visszajön a vírus (mármint tudom hogy még itt van, de úgy, hogy megint karantén legyen)? Ha igen, szeintetek meddig fog tartani ez az egész vírus?

Kíváncsi vagyok ki mit gondol.😊

2020. júl. 11. 00:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkineknek.
2020. júl. 11. 08:07
 12/32 anonim ***** válasza:
45%

Nekem azt mondta egy tanító ismerősöm pont tegnap, hogy készülnek rá, hogy újra digitális oktatás lesz. Felsőben és középiskolában tuti, az alsósoknak talán megindul a rendes tantermi oktatás. Okt. 15-re várják a tetőzést.

Olvastam egy jó gondolatot a fb-on, valahogy így szólt: Elgondolkoztatok már azon, hogy nem virológusok beszélnek 2. hullámról hanem politikusok?!

2020. júl. 11. 08:44
 13/32 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem. Miért kell politizálni? Nem ezt kértem. Amúgymeg a Facebook a legnagyobb baromság a Földön.
2020. júl. 11. 10:06
 14/32 anonim ***** válasza:
68%
Orbán most sem akarta bezárni, csak az iskolák jelezték, hogy a szülők nem engedik a gyerekeket. Gondolom, ha megint berobbanna, akkor hasonló helyzet állna fenn.
2020. júl. 11. 10:24
 15/32 A kérdező kommentje:
Igen.
2020. júl. 11. 10:29
 16/32 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, kérlek NE politizáljatok! Köszi:)
2020. júl. 11. 10:29
 17/32 anonim ***** válasza:
89%
Mivel föntről döntik el, hogy milyen korlátozások lesznek, így nem lehet kihagyni a polirikát.
2020. júl. 11. 11:01
 18/32 anonim ***** válasza:
75%

"az iskolák jelezték, hogy a szülők nem engedik a gyerekeket."

Elképzelhető, de mivel most már volt szerencsénk élesben megtapasztalni, hogy milyen is az otthonoktatás, szerintem a szülők másodszorra nem fognak már ehhez annyira ragaszkodni.

Én bárkivel beszélek, mindenki azt mondja, hogy jöhet akármilyen vírus, erre a büdös életben nem lesz hajlandó még egyszer.

2020. júl. 11. 11:24
 19/32 A kérdező kommentje:
Miért? Azt bezzeg el bírná viselni ha valaki meghalna miatta?
2020. júl. 11. 12:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt nem az okos szülők döntötték. Egyébként meg mondtam, hogy HAGYJUK A POLITIKÁT! Nem az érdekel hogy ki hozza meg ezt a döntést, mivel ezt én is tudom, nem vagyok hülye! Amúgy meg ha szükséges úgyse nyit ki az iskola, bármit tesz xy szülő!
2020. júl. 11. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!