Hogy lehet egy 11 éves gyereknek úgy angolt tanítani, hogy ne erőszaknak élje meg, hanem kedve legyen hozzá?
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Keresek valamilyen mesét, mesekonyveket már találtam itthon (Shrek es Hófehérke, ezek nyelvezete nem bonyolult). Heti 3x lenne orajuk, dena tanár csak heti 1-et tart meg online, de többször van az, hogy azt az egyet sem tartja meg, csak elkuldi az anyagot, tanuljatok meg. Nem csoda ha semmi kedve így hozzá.
Én is azt sajnálom, amit eddigegt megtanult.. Ne vesszen karba. Már találtam magán tanárt is. Köszönöm szépen még egyszer a kedves es segítőkész válaszokat, ment a zöld pipa mindenkinek. 😊
korának megfelelő, szokott mesék sorozatok, szintjétől függően magyar vagy angol felirattal angol hanggal.
ha könyvet olvasni nehéznek érzi, vegyetek képregényeket, ott a képi világ sokat segít a szövegértésben.
játszon játékokkal, nem kell hogy ilyen iskolaszagú fejlesztő játékok legyenek, csak sima játékok. én pl nem játszom, de tedd fel a kérdést szabadidő kategóriában, csak van ott egy két gamer aki segít megfelelő játékokat választani.
az öcsém ezeket csinálja évek óta, gimiben a legmagasabb szintű angolcsoportba került, pedig általánosban egyáltalán nem volt angolórája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!