Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők! Mit szóltok ahhoz,...

Szülők! Mit szóltok ahhoz, hogy mjusban már biztosan nem lesz iskola?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 30. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Semmit
2020. ápr. 30. 22:42
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez eddig is elég nyilvánvaló volt szerintem.
2020. ápr. 30. 22:45
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Hetek óta egyértelmű, hogy szeptember előtt nem lesz már iskolába menés.

Örülhetünk, ha szeptemberre eljutunk oda hogy kinyithatnak.

2020. ápr. 30. 22:46
 4/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagyok szülő, de már semmin nem lepődöm meg, ami ezzel a stupid vírussal kapcsolatos. És nyílvánvalóan ostobaság, de végre kiélvezkedheti magát az összes zsarnok hatalmaskodó.
2020. ápr. 30. 23:20
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk írt az ofő, hogy amennyiben igényeljük, vihetjük ügyeletbe a gyereket, amin meglepődtem, mert azt hittem, hogy ügyelet eddig is volt.

Mi nem vesszük igénybe. Én voltaképp örülök, hogy nem kell menni, nem érezném biztonságban a családomat, ha naponta ennyi emberrel találkoznánk.

Viszont egyre jobban belefáradunk az itthon tanulásba. Munka mellett nagyon nehéz.

2020. ápr. 30. 23:23
 6/22 anonim ***** válasza:
70%

Ezt az első online tájékoztatón elmondta az igazgató, hogy "találkozunk szeptemberben".

Akkor tudtuk, mikor mindent ugyanúgy le kellett adni, mint év végén. (Szekrény kulcs, stb.)

Nálunk szerencsére nincs nagy gond a tanulással, egy gimibe járnak a nagyok, még engem is ugyanazok a tanárok tanítottak, jó a kapcsolat.

Engem az érdekelne, hogy biztosan lesz-e nyári szünet. Alig várom, hogy kötetlenül tudjunk programot csinálni hétköznap (grillezés itthon, kirándulàs, később strand, állatkert.) Nagy szívás lenne, ha kimarad, nagyon ráfér mindenkire a pihenés. Főleg így, hogy a nyaralás szinte biztosan elmarad.

2020. máj. 1. 05:59
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Mivel a tanítási rend ugyanúgy folytatódott mintha normális iskola lenne ezért lesz nyári szünet.
2020. máj. 1. 06:36
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem újdonság, már az elején sejteni lehetett, hogy ez a tanév már így ér véget!

A hátralévőt már fél lábbal is kibírjuk valahogy.

2020. máj. 1. 06:53
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
Lehetett sejteni.
2020. máj. 1. 07:14
 10/22 anonim ***** válasza:
75%
Aki kicsit is gondolkodott, az ezt már a záráskor tudta.
2020. máj. 1. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!