Szülők! Mit szóltok ahhoz, hogy mjusban már biztosan nem lesz iskola?
Hetek óta egyértelmű, hogy szeptember előtt nem lesz már iskolába menés.
Örülhetünk, ha szeptemberre eljutunk oda hogy kinyithatnak.
Nekünk írt az ofő, hogy amennyiben igényeljük, vihetjük ügyeletbe a gyereket, amin meglepődtem, mert azt hittem, hogy ügyelet eddig is volt.
Mi nem vesszük igénybe. Én voltaképp örülök, hogy nem kell menni, nem érezném biztonságban a családomat, ha naponta ennyi emberrel találkoznánk.
Viszont egyre jobban belefáradunk az itthon tanulásba. Munka mellett nagyon nehéz.
Ezt az első online tájékoztatón elmondta az igazgató, hogy "találkozunk szeptemberben".
Akkor tudtuk, mikor mindent ugyanúgy le kellett adni, mint év végén. (Szekrény kulcs, stb.)
Nálunk szerencsére nincs nagy gond a tanulással, egy gimibe járnak a nagyok, még engem is ugyanazok a tanárok tanítottak, jó a kapcsolat.
Engem az érdekelne, hogy biztosan lesz-e nyári szünet. Alig várom, hogy kötetlenül tudjunk programot csinálni hétköznap (grillezés itthon, kirándulàs, később strand, állatkert.) Nagy szívás lenne, ha kimarad, nagyon ráfér mindenkire a pihenés. Főleg így, hogy a nyaralás szinte biztosan elmarad.
Nem újdonság, már az elején sejteni lehetett, hogy ez a tanév már így ér véget!
A hátralévőt már fél lábbal is kibírjuk valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!