Volt férjem amióta otthonsuli van,kijelentette hogy nemkell és nem is fog fizetni gyt-t,merthogy minek ha nem kell vinnem,nem kell kajacsekket fizetnem és egyebek. Szerinte ha otthon van alapból akkor nincs plusz költségem "rá"!
Tudom hogy most hiába kérvényeznék időpontot emiatt a bíróságra,ezzel a nem foglalkoznának.
Még mielőtt bárki nekem ugrana hogy a pénz után futok,nem. Minden ft amit ő adott (20e ft) az a sulira ment. Havi 6-7e ft kajacsekk+napi 3 szendvics !
Csak magad okolhatod mert igy egyeztel meg vele. Ha lett volna eszed kikenyszerited hogy levonjak a fizetesebol automatikusan.
2020. ápr. 3. 21:54
2/19 A kérdező kommentje:
Miért kellett volna anno hasonlót kikényszerítenem ha rendesen fizetett eddig?
Utalt minden hónapban,pontosan!
Most kattant be nála valami
2020. ápr. 3. 21:57
3/19 anonim válasza:
Megmondanàm neki,hogy semmi probléma,amint lecseng a bírus,talàllozunk a bíróságon.
2020. ápr. 3. 22:05
4/19 anonim válasza:
A volt férjed hülye. Magyarázd el neki, hogy a gyerek otthon is pénze kerül, és ha nagyon értetlen, akkor bírósággal fenyegesd meg. A 20e Ft-ja egyébként is nevetséges, ha eljuttok odáig kérd annak az emelését is.
2020. ápr. 3. 22:14
5/19 anonim válasza:
🤦Omg! Hogy lehet valaki ekkora idióta? Akkor szerinte egy iskolás korúnál kisebb gyerek ingyen van? Fényevő, vagy mi? Próbáld meg elmagyarázni neki, hogy a gyerektartás nem az iskolai költségekre van, hanem magára a gyerekre és a járvány után visszamenőleg fogják behajtani rajta, ami sokkal jobban fog fájni. Bár, ha valaki ennyire ostoba, nem biztos, hogy fel fogja fogni.
2020. ápr. 3. 22:27
6/19 anonim válasza:
javaslom, hogy mondd meg neki, hogy oké, ne fizessen, de akkor találkoztok a bíróságon és emelést is fogsz kérni. Ha van munkahelye, a minimálbér 20%-át meg fogják ítélni legalább, de ha extrajól keres akár többet is. Szóval úgy szórakozzon. Egy családsegtítő
2020. ápr. 3. 22:28
7/19 anonim válasza:
Bíróságra vinném minél hamarabb.
2020. ápr. 3. 22:36
8/19 anonim válasza:
Hát kajacsekket valóban nem, de enni csak adsz annak a szerencsétlennek napi 3x minimum... Áram is több fogy. Idióta... -_-
De ha hiába beszélsz neki, akkor nem tudsz mit tenni most sajna...
2020. ápr. 3. 22:47
9/19 anonim válasza:
Ezt írnám:
Igazad van, nincs olcsóbb iskolai menza, kiszámoltam hogy itthon mennyit eszik, mennyi foglalkoztató felszerelés kell neki, tanszer, nyomtatni való feladatok stb. Kinőtte a cipőjét, ruháit, meg jon a tavasz, kellenek uj ruhak. Igazad van, messze nem fedezi a felét a 20 ezer, úgyhogy majd talalkozunk a bíróságon, ahol visszamenőleg is meg ítélik a penzt plusz emelést is kerek.
Ui.: a tanári fizut meg bele se számoltam, mivel en tanitom itthon a gyereket 😉
2020. ápr. 3. 23:37
10/19 anonim válasza:
Aki ennyire idióta, nem tudom, minek csinál gyereket. Bocs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!