Csak szerintem felelőtlenség most egy iskolában fogadóórát tartani?
Figyelt kérdés
Gyermekem iskolája (általános és gimnázium egyben) ma értesített e-naplón keresztül hogy jövő héten fogadóóra lesz és a szükséges információkat leírták.
Csak szerintem felelőtlenség vagy túlreagálom?
2020. ápr. 1. 11:24
1/12 anonim válasza:
Nem reagálod túl, szerintem is felelőtlenség.
4/12 anonim válasza:
Barátnőmet arról értesitették, hogy ebédbefizetés lesz. Nem lehet, hogy valami tévedés.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem lehet fogadóórát tartani.
6/12 anonim válasza:
Nyugi, szerintem ez egy automata üzenet. Előre beírta a tanár egész évre, és a rendszer automatikusan kiküldi az értesítőt!
7/12 anonim válasza:
Igen énnis erre gondolok, mint az előző, az ebédbefizetésből is ítélve.
9/12 anonim válasza:
Hat felenk a fogadoora azt jelenti, hogy 10 percenkent beosztott idopontokban négyszemközti beszél a tanar es a szülő. A részvétel igény szerinti, nem kotekezo
10/12 anonim válasza:
Fogadóórára eleve akkor megy oda a szülő, ha valami gond van a gyerekkel (esetleg a tanárral), amit meg kell beszélni.
Mivel hetek óta nincs iskola, ezért fegyelmezési gondok nem lehetnek. Szerintem online dolgozat vagy feleltetés se nagyon lehetett... Akkor meg mi a bánatot kéne megbeszélni fogadóórán? Szerintem is automata üzenet lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!