Iskolavaltas a nem megfelelo oktatas miatt?
Jelenleg sehol nem megfelelő az oktatás. Ne az online oktatás alapján válassz, mert máshol pont ugyanilyen szr.
A tanítójával egyeztessetek többször, ha kell, online kapcsolatot is tartsatok, hívjátok fel, beszéljen a gyerekkel.
Nálunk is elküldik a feladatot és ennyi. Sokszor még visszaellenőrzés sincs. Én szóvá tettem, azóta jönnek időnként videók, amiben magyarázza a tanár a feladat megoldását. Hatalmas segítség, nemcsak azért, mert nem tudja megcsinálni a gyerek (meg tudná), hanem mert KELL neki a tanítónéni hangja, jelenléte.
Ah, alsóban nem csinálják sehol.
Mindenhol azt hallom, hogy csak elküldik az anyagot, és a szülők oldják meg a gyerekekkel. Amikor mi szóltunk, akkor annyi volt a tanárok válasza, hogy buzdítsuk őket önálló munkára nem kell ott ülni mellettük. Ja, köszi, akkor se a tanár, se a szülő nem ül ott, a gyerek csinálja, ahogy tudja. Ez ám az oktatás!
A lányomnak felsőben csak az ofő csinálta. Az volt a baj, hogy az osztály 80 %-a lépett be, ő meg behisztizett. Erre a szülők szóltak a dirinek, az meg leállította az egészet. Sok ám a mélyszegénységben élő család, van ahol több a gyerek, nincs számítógép stb. Nem várható el, hogy a gyerek a meghatározott időben ott üljön a számítógép előtt minden nap. Ettől függetlenül, én szerettem volna, és örültem volna neki. De kötelezővé nem tehetik. Nem tudom, ezt miért nem lehet megérteni. Aki teheti, odaül, annak nagy segítség, aki meg nem, az meg felkészül, ahogy tud. De mi így jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!