Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért keltet ahhoz egy világmé...

Miért keltet ahhoz egy világméretű járvány hogy fejlődjön a magyar oktatási rendszeren?

Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 10:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Fejlődés ?

Olyanokat kérnek ami megoldhatatlan,két gyerek és egy felnőtt aki home Office ban

Ehhez van egy laptop.

Okos telefonon nem megoldható kuszkodes mindenkinek

E-mailben jonnek a dolgok és e-mailben kell visszakuldeni.

Volt ami okyan formátumban amit a mi gépünk meg se nyitott

Majd megnyitni sikeurlt de a Pdf be hogy kell bele írni??

Nem ment ....informatikus ismeros már haját tépte h ilyennel zaklattuk

De nagyresze word be van meg képen vissza lehet kuldeni

És ahol szegényebbek ott aztán tényleg semmi.Azok ki lettek zárva belőle szinte.

2020. márc. 18. 11:27
 22/40 anonim ***** válasza:

Jah igen és van aki a Kréta ban küldi el De az csak 2

A többi inkább mailben.

2020. márc. 18. 11:28
 23/40 A kérdező kommentje:

Nevetséges hogy a kommentek 90% arra panaszkodik hogy nem tud egy word-et megnyitni, hogy nem tud egy emailt fogadni sem elküldeni. Az hogy ennyire inkompetensek vagytok az nem az oktatási rendszer hibája.

"De hogy a gyerek majd egyedül odaül, letölti az anyagot, és megcsinálja? Na, azt szerintem el lehet felejteni." Ez eddig is ugyan így volt, a tanár lerakta a papírt: nesze csináld meg egyedül, ha nem 1-es. Ez semmiben nem különbözik attól ami most van. Ha szellemi fogyatékos ahhoz is hogy 3-at kattintson hogy megkapja a feladatlapot azon nem lehet segíteni. A tanár nem fogja helyette kitölteni a feladatot és eddig sem tette. Ha a gyerek megcsinálta az nem azért volt mert felpofozta a tanár hogy nem csinálta meg. Most hogy nincs a tanár pofozó keze a feje felet az nem azt jelenti hogy nem lesz semmi motivációja arra hogy megcsinálja a feladatot.

2020. márc. 18. 14:52
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez középiskolában működik így esetleg,de nekem másodikos gyerekem van,neki ez önállóan nem megy.

És nem word volt hanem valami más formátum és Tableten más sem tudta megnyitni,nekünk meg màs nincs csak az meg telefon.

2020. márc. 18. 14:57
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Az elsős gyerek bizony még nem tudja egyedül csinálni a leckèt (az iskolában sem). Nekik is digitális oktatàs van, nem csak a középiskolásoknak.
2020. márc. 18. 14:59
 26/40 anonim ***** válasza:
3.osztályos lányomnak és nekem nem okoz gondot ez meg van mit kell megcsinálni hová kell feltölteni fotókat a kész házikrol órai munkákrol stb és kész.ja mindezt tableten csináljuk meg .
2020. márc. 18. 17:29
 27/40 anonim ***** válasza:

26 os akkor segithetnél nekünk mert kaptunk egy dolgot amit hiába nyitunk meg nemtudunk beleirni ?!

A többit sikerült megoldani de ezt nem...

Pdf dokumentum

2020. márc. 18. 17:30
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted nevetséges, hogy a kommentek többsége erről szól, hogy nem tud egy file-t megnyitni. Hát, erről szól. Ennyit a digitális oktatásról. Mi vagyunk elmaradva? Oké. Lehet.

Nekem pont az a bajom ezzel az egész digitális oktatással, hogy nem a tanár és a gyerek között zajlik, miközben a szülő dolgozik, végzi a saját dolgát. Hanem a szülőknek kell megoldani. Ki jár iskolába? Hogy én nem tudom megnyitni, egy dolog, amikor mi tanultunk még nem volt számítógép meg informatika óra. De az a baj, hogy a gyerek sem tudja megnyitni. Akkor hogy akarunk digitálisan oktatni, ha a gyerekek ennyire sincsenek felkészítve? Hozzáteszem 4 éve van informatika órájuk, ami tölteléktantárgyként van kezelve, leginkább csak játszanak, és mindenki 5.

3-as gyerekem anyagát a FB szülőcsoportba küldi a tanár, ahova a gyerekek nincsenek is felvéve. Hozzáteszem 3. osztályban még nem is engedem, hogy FB-ot használjon. Most kivételesen regisztrálhatna, de mindegy is, mert a tanároknak eszükbe sincs bevonni a gyereket. Tényleg arról szól az egész, hogy átküldik a szülőnek, az megcsinálja a gyerekkel, aztán visszaküldi. Ebben a formában a gyerek nincs megszólítva, nem is érzi, hogy neki kéne a tanárral bármi kapcsolatot tartani. Az egész nem szól másról, mint a szülő küzd a gyerekkel, hogy ülj már ide tanulni, amikor annak semmi kedve, a szülő meg ideges, mert közben meg ott van a saját munkája, amivel nem tud foglalkozni. Ez ám a nagy fejlődés!

2020. márc. 18. 22:22
 29/40 anonim ***** válasza:

Pdf kérdésre ,nekem tableten gyárilag van pdf olvasó ,telefonom is tud pdf olvasni mást nem ,laptopomon viszont oppen offices volt ,de az nincs velünk jelenleg.

Ha nincs gyárilag tableten ,telefonon pdf olvasó akkor le kell tölteni,ha nem olvasa a pdf olvasó akkor az nem pdf .

2020. márc. 19. 06:05
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

29 köszönöm már este megoldódott egy apuka átkonvertàlta és mindenkinek tovább küldte.

Igen igaza van az előttem írónak, ezt még énsem tudtam,nemhogy egy másodikos gyerek és ha nincs segítség az osztálytárs apukától akkor az bizony úgy marad.A gyerekek nem boldogulnak vele, Home Office meg házimunka mellett ezt nehezen lehet megoldani.

2020. márc. 19. 06:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!