Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsősöknek fotózás? Nálatok volt?

Elsősöknek fotózás? Nálatok volt?

Figyelt kérdés

Vagy szeretnétek? Nekünk anno volt, szerintem aranyos.

Most én is fotózom, arra gondoltam, kiküldök a suliknak szóróanyagot, elsősök részére lehetne jönni. Ti örülnétek neki, ha lenne a gyerkőcnek?

Ilyesmire gondolok

[link]

[link]

És ami fontos, hogy elérhető áron

2020. márc. 6. 19:50
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Amerre én dolgozom, ott nincs 60e az egy főre jutó jövedelem a családokban
2020. márc. 9. 19:08
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 350 Ft volt egy kép, amelyik tetszett, azt megvettük, aztán szkennelés után nyomtatták a családnak...

Az oviban olyan gáz hátterek voltak, meg keretmegoldások...

2020. márc. 12. 16:49
 33/35 anonim ***** válasza:
53%
#31 szerintem az átlagos családokban van ennyi havonta, amit a legtöbb család nem fotózásra költ. Ahová a gyerekeim járnak, ott az éves tandíj több mint másfél millió forint, úgyhogy akik idejárnak, nem hiszem, hogy ez nehézséget okoz.
2020. márc. 12. 19:53
 34/35 A kérdező kommentje:

33, nyilván, csak arra céloztam, hogy azért nem vagytok "átlagos" család pénzügyileg, nálunk (dél-Dunántúl) még a 6.000ft is megterhelő a legtöbb családnak, nemhogy 60 (sajnos).

Aki otthon bescanneli... hát, lelked rajta. Csak ne tessék csodálkozni, ha 2-3 év múlva 1000ft lesz egy db :(

(én mondjuk átadom a digitális képeket, mert van rá kereslet, karácsonykor pl. 120 gyerekből 70en kérték a digitális változatot-is-)

2020. márc. 12. 20:19
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Kábé 4 éve így csinálom. Nem ettől lesz magasabb a képek ára, megveszem, ami tetszik, nem mástól kunyizok. De nincs több ezer forintom erre.

A minőség sem szokott olyan extra hipiszuper lenni, hogy megérje.

2020. márc. 13. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!