Elsősöknek fotózás? Nálatok volt?
Vagy szeretnétek? Nekünk anno volt, szerintem aranyos.
Most én is fotózom, arra gondoltam, kiküldök a suliknak szóróanyagot, elsősök részére lehetne jönni. Ti örülnétek neki, ha lenne a gyerkőcnek?
Ilyesmire gondolok
És ami fontos, hogy elérhető áron
Mivel az előtta lévő mondatban azt írtam 'anno', a 'most' az az időmegjelölésre volt hivatott... pl. anno anyu ezt így és így csinálta, MOST én is anyuka vagyok...
egyébként van végzettséget igazoló papírom, ha erre céloztál
A kép csak példa, ahogy írtam is. Ez volt amit hirtelen találtam és beszúrtam, csak hogy mire gondolok.
Vagyis: gyerkőcök egyesével beülnek a padba, olvasókönyv, tolltartó az asztalon, mögöttük pedig valamilyen sulis háttér.
én komolyan nem értem. Betettem egy fotót amit kidobott a google. Nem azt írtam, hogy KONKRÉTAN ilyet akarok csinálni, zöld táblás háttér előtt amin gyöngybetűk vannak. Vagyis én nem látom, hogy bárhol írtam volna ilyet...
Példa. Mivel, ahogy írtam, nálunk nincs ilyen fotózás, nem tudhattam, hogy itt mindenki fogja tudni példakép nélkül is, hogy mire gondolok. Mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!