Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsősöknek fotózás? Nálatok volt?

Elsősöknek fotózás? Nálatok volt?

Figyelt kérdés

Vagy szeretnétek? Nekünk anno volt, szerintem aranyos.

Most én is fotózom, arra gondoltam, kiküldök a suliknak szóróanyagot, elsősök részére lehetne jönni. Ti örülnétek neki, ha lenne a gyerkőcnek?

Ilyesmire gondolok

[link]

[link]

És ami fontos, hogy elérhető áron

2020. márc. 6. 19:50
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Mivel az előtta lévő mondatban azt írtam 'anno', a 'most' az az időmegjelölésre volt hivatott... pl. anno anyu ezt így és így csinálta, MOST én is anyuka vagyok...

egyébként van végzettséget igazoló papírom, ha erre céloztál

A kép csak példa, ahogy írtam is. Ez volt amit hirtelen találtam és beszúrtam, csak hogy mire gondolok.

Vagyis: gyerkőcök egyesével beülnek a padba, olvasókönyv, tolltartó az asztalon, mögöttük pedig valamilyen sulis háttér.

2020. márc. 6. 20:29
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem adnék pénzt, unalmas.
2020. márc. 6. 20:33
 13/35 anonim ***** válasza:
90%
Szokott lenni, leginkább osztályfénykép, mivel azt nem tudja az ember magának megcsinálni. Az ilyen műviesen beállított, tejbetök módjára mosolygós fotókért nem vagyok oda. Nyilván a saját gyerekemről megvennék egyet-egyet, de ezerszer jobbakat is el tudnék képzelni.
2020. márc. 6. 20:38
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a típusú képeket max szeptember- októberben tudod eladni a szülőknek, utána már nem újdonság, hogy elsős a gyerek.
2020. márc. 6. 20:44
 15/35 A kérdező kommentje:
igen, úgy gondoltam, hogy a következő elsős osztályra vonatkozólag
2020. márc. 6. 21:15
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen unalmas, fantázia szegény képek. Ha ezzel szeretnél pár ezer ft-ot keresni, sztem találj ki vmi újdonságot.
2020. márc. 7. 07:12
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
nålunk ilyen hátėrel a nagycsoportos fotozås volt ,de volt elsőben is egyėni fotozás őszel ,tavaszal meg osztålyfotozás van.
2020. márc. 7. 07:35
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet ne. Ennél normálisabb hátteret dobtak össze az oviban. Ez neked tényleg tetszik?
2020. márc. 7. 07:36
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van fotózás.
2020. márc. 7. 08:54
 20/35 A kérdező kommentje:

én komolyan nem értem. Betettem egy fotót amit kidobott a google. Nem azt írtam, hogy KONKRÉTAN ilyet akarok csinálni, zöld táblás háttér előtt amin gyöngybetűk vannak. Vagyis én nem látom, hogy bárhol írtam volna ilyet...

Példa. Mivel, ahogy írtam, nálunk nincs ilyen fotózás, nem tudhattam, hogy itt mindenki fogja tudni példakép nélkül is, hogy mire gondolok. Mindegy

2020. márc. 7. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!