Mit tudtok erről a rendeletről, hogy ha a gyerek külföldön volt nem mehet két hétig iskolába?
Kapaszkodj meg, de nálunk munkahelyen is van ilyen.
A többiek küldtek linkeket, szóval csak annyit javaslok, hohy az igazgatóval beszélj.
Kaptak az iskolák egy levelet, amiben szerepel, hogy ha észak Olaszországban a lezárt területen is jártak, akkor azt jelenteni kell az illetékes szerveknek, illetve 14 napig fokozott figyelemmel kell kísérni az egészségügyi állapotukat.
Szerintem ezt értette félre valaki.
Jó-jó, de ki fizeti annak a felnőttnek azt a 2 hét karantént? Ugyanis valamiből élni is kell.
(Nem tudom, hanyas válaszoló írta mekkora felelőtlenség, külföldi út után munkába menni.)
Jó-jó, de ki fizeti annak a felnőttnek azt a 2 hét karantént? Ugyanis valamiből élni is kell
...
Otthonról dolgozik, ha megoldhstó, ha nem, akkor táppénz.
Nem muszáj ilyen helyzetben utazgatni. :-(
Es ha külföndön kerül karanténba? Azt ki fizetné? Vagy majd az állam penzén hazaszállítják?
Mintha azt olvastam volna, hogy már Angliában is zárják az iskolákat.
A tankerületek rendelkeztek így. Mi is ma adtuk ki a levelet a gyerekeknek, hogy adják át a szülőknek. Akik külföldi útra mennek, azok a hazaérkezés után 2 hétig nem mehetnek iskolába. Nem csak Olaszországról van szó, bármilyen külföldi útról. Erre azért van szükség, hogy ne fertőzze le az egész iskolát ha esetleg beteg lenne vagy hordozó. Azt gondolom, azért belátható, hogy esetenként többszáz gyerek és az ő családjaik védelme előnyt élvez a kirándulásotokkal szemben.
Nem kaptak a gyerekek papírt? Esetleg a suli honlapján/fb oldalán valami hivatalos tájékoztató a szülőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!