Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A nejem a fiamat mindennap...

A nejem a fiamat mindennap másik nadrágban járatja iskolába. Szerintem elég naponta az alsó ruházatot (bugyi, zoknik, esetleg póló) cserélni. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 11:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%

Sokunknak szerencsére nem elég az "elég" színvonalon élni.

Örülj neki, hogy mindig tiszta és friss ruházatban jár a fiad, a feleséged pedig igényes nő.

Én is minden nap tisztát adok a gyerekekre.

2020. febr. 23. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
A kerdes az iskolas gyerekre iranyult, nem a totyisra vagy az ovisra, mert az mas teszta. Az szinten mas dolog, ha valaki sarosan, lekajalt ruhaban jon haza. Termeszetesen azt nem adjuk ra masnap. De ha a nadragnak "semmi baja" siman ra lehet adni 2-3 napig is. Az en iskolasomnak osszesen 2-3 nadragja van, feleslegesnek tartom egy meretbol tobbet venni.
2020. febr. 23. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Igényesség nem ott kezdödik, hogy minden nap felelegesen a szekrényböl vesz ki egy új ruhát és iszonyat sok vizet, energiát pocsékol el mosásra, mosószerre...

Èn felnöttként sem veszek fel minden nap tiszta nadrágot, ha lehet 2-4x minimum használok egy nadrágot mielött kimosom. Persze ha koszos lesz akkor gyorsabban.

Gyereket is így tanítottuk, habár ott max 2-3 nap ha kibírja, de annyit azért általában kibír a nadrág.

Èn 81-ben születtem, rám is anyám többször adott egy nadrágot fel, nem voltam koszos nem voltam igénytelen, föleg nem büdös.

De mint anya én is sokszor lusta vagyok, és ha a gyerekeim szana set hagyják a ruhákat, akkor a gyors módja a pakolásnak, hogy minden ruhát amit találok a szennyesbe dobok. Elég nehéz feladat a gyerekeknek mondani, hogy mikor leveszed akkor fordítsd ki a nadrágot, tedd szépen a székedre, holnap megint felveszed. A gyerek kibújik belöle a földön hadja, nekünk meg egyszerübb a szennyesbe dobni, mint a gyerekkel veszekedni.

2020. febr. 23. 16:57
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Lányomnak pólót nadrágot minden nap tisztát kap.
2020. febr. 23. 18:45
 15/22 Andi80018 ***** válasza:
93%
Én mindennap más ruhát adok rá, tetőtől talpig. 8 éves fiú, másodikos. Ez az én hülyeségem, szeretem öltöztetni. :-) Van olyan osztálytársnője, aki pár napig hordja ugyanazt a nadrágot, ha tiszta, azzal sincs gond.
2020. febr. 23. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

En ezt nem innen nézném, ha koszos, vagy valamiert büdös (pl kaja szaga van a menzatol) akkor lecserélem.

Ha kutya baja, akkor nem.

2020. febr. 23. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
De miért baj, ha lecseréli? Az gond, ha koszos, de az miért lenne gond, hogy "túl tiszta"?
2020. febr. 23. 19:19
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem max 2 napig legyen valakin ugyanaz, ha még tiszta és jóillatú, akkor tegye félre és két-három nap múlva vegye újra fel egyszer. 3napig hordja max, utána már telelesz elhalt mikroszokopikus hamsejtekkel és porral.

Minden nap ugyanaz.. szerintem nem jó.

2020. febr. 23. 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
En is mindig tisztat adok a gyerekekre. Tobb orat ulnek benne, raadasul kozossegben es buszon is. Igy ahogy hazaernek tusolnak, es megy a ruha a mosasba.
2020. febr. 23. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:
29%

1-2. osztályban az én fiam is minden nap tiszta nadrágot kapott, de csak azért, mert állandóan tiszta kosz és rongy volt, mire a napköziből hazaért.

Harmadikra meguntam és mondtam, hogy ha még egy nadrágját szétszaggatja, akkor zsebpénzből vesz másikat. Egy nadrágnak (főként farmernak, melegítőt suliba nem hord) igenis ki kell bírnia több napot. A saját farmeromat sem mosom naponta, de még csak hetente sem, hacsak nem látványosan koszos, vagy büdös.

Az alsónemű nyilvánvalóan és a póló is naponta cserélve van, de a nadrág 2-3-5 napot is kibír, ugyanúgy, ahogy a pulóverét is hétvégén dobjuk csak szennyesbe, ha nem történik vele semmi egyéb gond.

2020. febr. 24. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!