A nejem a fiamat mindennap másik nadrágban járatja
iskolába. Szerintem elég naponta az alsó ruházatot
(bugyi, zoknik, esetleg póló) cserélni. Ti mit gondoltok
erről?
Szerintem is. De fiút ne járass bugyiba, mert homárnak fogják nézni.
2020. febr. 23. 11:29
2/22 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy mindennap új nadrág kellene, hacsak nem koszolta össze.
2020. febr. 23. 11:31
3/22 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idős, mennyire koszolódós az anyag és mennyire koszolja össze a gyerek. Én pl amíg kúszni nem kezdtek, 3-4x adtam a gyerekekre egy nadrágot, utána járásig naponta váltottunk, mert akárhogy takarítok is koszos lesz. Amíg ovis, overálos telek vannak, addig megint több napig mehet ugyanaz, hiszen bent nem koszolódik, de nyáron napi váltás van, piszkosak a ruhák. Suliban aki csak álldogál az udvar szélén, az nyilván nem koszolódik úgy, mint aki minden szünetben focizik a többiekkel... Illetve tud kényes lenni egy-egy anyag, nekem is van olyan nadrágom, amit egy használat után mosni kell, valamit meg 8-10 alkalommal is felveszek.
2020. febr. 23. 11:32
4/22 anonim válasza:
En is minden nap masikat adok ra az ovisomra. Ahogy haza jon, nadrag ,pullover megy a szennyestartoba. Nem a kosz miatt, hanem a virusok miatt.
2020. febr. 23. 11:38
5/22 anonim válasza:
Biztosan igényes nő a feleséged. Örülj neki. Sajnos nagyon sok gyerek jár topisan, koszosan.
2020. febr. 23. 11:47
6/22 anonim válasza:
Enyém 12 éves fiú, de magától minden reggel tisztát vesz!
Szerintem jó így is, meg ha 1-2 nap ugyanaz a nadrág. 🙂
2020. febr. 23. 12:03
7/22 anonim válasza:
Én is minden nap tiszta nadrágot adok a fiamra, mert összekostolja. A kicsire is naponta adok újat, megszokas. Én is naponta cserélem a nadragot, kiveve a farmert, azt 2-3 naponta, de amúgy a póló alap, hogy minden nap tiszta, mert beleizzad, esetleg leeszi, vagy csak mert tudom, hogy én is utáltam, hogy gyerekként 2 napig kellett hordanom ugyanazt a felsőt.
A feleséged reszéről ez inkább igenyesseg, örülj neki, hogy nem 1 hétig járatja ugyanabban a ruhában.
2020. febr. 23. 12:05
8/22 anonim válasza:
Te napokig jársz ugyanabban?
2020. febr. 23. 12:39
9/22 anonim válasza:
A fiam minden nap úgy jön haza a suliból mint a disznó, nem tudom mit csinálnak, szerintem a sárban fetrengenek. Jól is néznénk ki, ha visszaadnám rá a sáros, koszos nadrágot. A pulcsiján pedig ott van mindig az egész étlap. Az tény, hogy jobban elhasználódnak a ruhák a sűrű mosástól, de addigra ki is növi. Bugyit egyébként a lányok hordanak, fiúknak gatya, boxer jár.
2020. febr. 23. 12:58
10/22 anonim válasza:
Az ovis és a bölcsis lányom is minden nap másik nadrágot vesz fel. A leggingsek mennek is a mosásba, a farmer szellőztetés után még egyszer felvehető. Ez iskolás korukban is így lesz. Hülyén hangzik, de nekem 3 teljesen egyforma farmerem van, nem veszem fel egymás után ugyanazt.
Egyébként miért gond ez neked? Te mosol, vasalsz, pakolsz el?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!