Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tanulnaka gyerekeitek 4....

Mit tanulnaka gyerekeitek 4. Osztalyban matematikabol, nyelvtanbol, kornyezetbol; angolbol;?

Figyelt kérdés
Az iskolankban sajnos eleg nagy gond van ugy latom le vannak maradva mindnennel .szeretnem tudni mas iskolakban hol tartanak az oktatassal.
2020. jan. 31. 23:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Alltalanos iskolai 4. Osztalyra godoltam.
2020. jan. 31. 23:46
 2/12 anonim ***** válasza:
2020. febr. 1. 07:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Miénk se egy gyors suli máshonnan érkező hírek szerint, bár néha bekeményítenek.

Magyarból Tüskevárat kell olvasni, Szózatot és Himnuszt kell majd márc. 15-re megtanulni, nyelvtanból számnevek fajtái.

Matekból az alap geometria után (testek nevei, derékszög felismerése), szerintem most kezdik majd az írásbeli szorzást. (Úgy tudom, ebből le vannak ők is maradva.)

Környezetből az energiafajták meg hulladékgazdálkodás után most a térképeket veszik, de előtte többször kihagytak pár oldalt a tankönyvből.

Angolt csak harmadikban kezdték, olyasmi egyszerű leíró mondatokat tanulnak most, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak (pl. szőke, gyors...).

2020. febr. 1. 07:07
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Még fogod a gyerek könyveit és megnézed
2020. febr. 1. 07:27
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Te is oda jártál, az tuti.
2020. febr. 1. 07:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen meg fogom a konyvet , de hiaba mert nem jarnak ott ahol kellen pld 100 as szamkorbe adnak osze meg vonnak ki, geometriat hirbol se hallott a gyerek. En is oda jartam csak meg akkor iskola volt ,,,,nem pedig egy csurhe....
2020. febr. 1. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Hány osztályos az iskola? Úgy értem 1-4ig vagy 1-8ig?

Még lehet behozzák a lemaradást, ha 8 osztályos viszont ha csak alsós iskola akkor komoly probléma lesz a felső tagozatos iskola mert tényleg le vannak maradva.

2020. febr. 1. 07:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben a kérdés helyesen hol tartanak 4. osztalyban lenne. De mivel nem minden iskolaban van ugyanaz a könyvcsalad és nem ugyanaz antanar tanít, ez a kérdés is felesleges. Lemaradni nem vsaknazert lehet ám, ami a te eszedben megfordult, higy hanyag a tanár, hanem azért is, mert a gyerekek gyengék
2020. febr. 1. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A százas számkör 2. osztályos tananyag. Negyedikben matekből ötjegyű számokkal kellene dolgozniuk. A kétjegyűek is előkerülnek persze, mert a szorzótáblát folyton ismételni kell, és a nagy számokkal végzett műveleteknek is vannak analógiái a kis számok között. 8+ 5= 13, 8000+ 5000= 13000 és hasonlók.
2020. febr. 1. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Hanyag a tanar ,...nagxon id... az egesz iskola... gyenge kepesseguek a gyerekek ...en hulye meg nem vittem el mar 1. Osztalyban masik suliba mert azt hittem itt is van olyan mindne mint mashol de tevedtem , azt hiszem el viszem .
2020. febr. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!