Mit tanulnaka gyerekeitek 4. Osztalyban matematikabol, nyelvtanbol, kornyezetbol; angolbol;?
Miénk se egy gyors suli máshonnan érkező hírek szerint, bár néha bekeményítenek.
Magyarból Tüskevárat kell olvasni, Szózatot és Himnuszt kell majd márc. 15-re megtanulni, nyelvtanból számnevek fajtái.
Matekból az alap geometria után (testek nevei, derékszög felismerése), szerintem most kezdik majd az írásbeli szorzást. (Úgy tudom, ebből le vannak ők is maradva.)
Környezetből az energiafajták meg hulladékgazdálkodás után most a térképeket veszik, de előtte többször kihagytak pár oldalt a tankönyvből.
Angolt csak harmadikban kezdték, olyasmi egyszerű leíró mondatokat tanulnak most, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak (pl. szőke, gyors...).
Hány osztályos az iskola? Úgy értem 1-4ig vagy 1-8ig?
Még lehet behozzák a lemaradást, ha 8 osztályos viszont ha csak alsós iskola akkor komoly probléma lesz a felső tagozatos iskola mert tényleg le vannak maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!