Ceruzafaragás, hogyan?
Figyelt kérdés
Egyetlenegy ceruzát nem tudunk kifaragni.
Nem tudjuk mi a hiba. Újak, és ahogy faragjuk, kitörik a hegy. Próbáltuk lassan, gyorsan, háromféle faragóval, de mindig ez van. Mit rontunk el?
Most dobtunk ki a kukába 3 újat, mert négy sentinél kisebbek lettek, de az is kitört. Már a faragásnál roppan egyet. Nem feszegetjük hajlítgatjuk, próbáljuk egyenesen tartani.
2019. dec. 4. 18:41
11/15 anonim válasza:
Sniccerrel/szikével próbáltátok már?
12/15 anonim válasza:
jó minősėgü ceruzák ,normålis hegyező,ės kis kėzügyesėg.
13/15 anonim válasza:
Nálunk akkor van ilyen, mikor a hegyező pengéje kezd elkopni. A drágább fajta hegyezők is viszonylag hamar eléletlenednek.... pl én is 3gyereknek hegyezem a napi színeseket grafitokat. Sok hegyezőt kipróbáltunk már, egy kicsit tovább bírta az elektromos, de nem sokkal.
14/15 anonim válasza:
Ezzel a markaval mostanaban mi is igy jarunk, pedig nagyon szeretik a gyerekek a szineseket,szepen lehet vele szinezni. Lehet,egy rossz szeriat fogtunk ki.
15/15 anonim válasza:
Én is mostanság állapítottam meg, hogy beszállok a ceruza - és faragó bizniszbe... tragikus hogy 3 nap alatt elfogy a ceruza.
Irnátok szerintetek jó minőségű színes és grafit ceruzákat? Nekünk a Maped,Faber C. is ugyanúgy törik mint a francia hajlékony és a noném olcsó is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!