Mehet majd iskolába?
Az ugyan már nem tegnap volt, de én 13kgosan mentem iskolába. Írtam, olvastam, számoltam. Kicsit nyafogtak rajta, de végül megengedték, hogy menjek.
Szerintem nálatok semmi gond nem lesz.
Bocs de mint anya nem látod annyira a gyerekedet, hogy nem "hülye" csak kicsi. Barátnöm kisfia májusi gyerekként 14 kg volt amikor kezdte alig 6 évesen az iskolát. Ès ö is látta, hogy a gyerek csak a súlya miatt kicsi de agyilag minden rendben. Ezt persze mind az óvoda mind az iskola alá is támasztotta.
Azt gondolod, hogy az a felnött aki kisebb az nem olyan okos? Vagy érzed anyaként, hogy a gyerekkel nincsen rendben valami.
Oviban nem maradhat 10 éves koráig, így ha nem érzed elég érettnek, kérdés, hogy egy speciális iskolába való lenne-e.
Az én gyerekem 16 kilós volt, amikor iskolába ment. A vizsgálat után az orvos azt mondta: "Az anyuka vigye az iskolatáskát, a gyerek mehet suliba."
Ne aggódj,nem lesz baj! Jövő évig hízhat is egy kicsit.
Te jártál iskolába? Az is kisegítő lehetett, mert a szövegértés nem megy.
Kérdező, a barátnőm kisfia most másodikos, és 16 kiló. Nincs vele semmi probléma, simán felvették. Náluk is családi vonás :)
Megengedik.
Azért van súlyhatár(meg magasság), mert anatómiailag ilyen arányok kellenek ahhoz, hogy ne legyen problémája a piszok nehéz táska cipeléséből.
Ha többet viszed helyette, ezt elkerülheted.
Köszönöm a válaszolat!
5-ösnek: egy szóval sem írtam, hogy a súlyán kívül bármi probléma lenne. Nem is érzem úgy!!!
Csak amikor olvastam a követelményeket, a súlyhatáron megakadt a szemem. Illetve páran riogattak vele.
A táskáját nem kell majd vinni, emiatt nem aggódok, mert jobb erőben van, mint néhány csoporttársa. Tornán is mindig dícsérik, hogy olyanokat meg tud csinálni, amit a többség nem.
Csak azt nem tudtam, hogy mennyire veszik komolyan a súlyhatárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!